Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Selly (vlogger): „Partea proastă e că m-am obișnuit cu șofer […] și o să-mi fie greu să mă reobișnuiesc să fac eu toate lucrurile astea.“

Zoom Selly (vlogger): „Partea proastă e că m-am obișnuit cu șofer […] și o să-mi fie greu să mă reobișnuiesc să fac eu toate lucrurile astea.“

Gen Un troleu numit dorință

Marius Șumudică (își face pașii): „Ieri am ieșit să mă plimb, că vreau să-mi fac pașii. Am făcut zece mii de pași ieri. M-am plimbat. M-am dus cinci mii de metri și m-am întors. Credeți-mă că mă oprea lumea pe stradă, făceau poze cu mine. A trecut un «troleu», am crezut că e ăla care m-a lovit. M-am uitat la el, am văzut că nu e ăla, m-a salutat, după aia fiecare care trecea pe lîngă mine mă saluta. Asta înseamnă recunoștință.“ (Sport.ro, 5 august)

Știți cînd, în desene animate, unui personaj îi cade un seif în cap și după aia începe să fie foarte deștept și puternic, dar apoi îi cade iar seiful în cap și revine la normal? Probabil asta trebuie să i se întîmple și lui Șumudică ca să revină cu picioarele pe pămînt.

 

Gen Exces de mezel

Brigitte Pastramă (a atras invidia): „Am ajuns într-o încercare și am hotărît că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe pentru că avem rate la casă și la mașini… renunțăm.“ (Spynews, 8 august)

Eu cred că adevăratul motiv al invidiei sînt ratele la casă și la mașini. Cînd aud de oameni care au reușit să se îndatoreze chiar mai mult decît ei, oamenii obișnuiți își pierd mințile și atacă la jugulară pe oricine, chiar și un cuplu finuț și de succes ca Brigitte și soțul ei Pastramă.

 

Gen Uită-te la ce zice Popa, nu la ce face Popa

Mihai Trăistariu (cîntăreț chel): „În decembrie am încheiat ultima relație. (…) Avea obiceiuri foarte proaste și-i spuneam: «Băi, fată, eu înțeleg că ai 20 de ani, dar ce înveți de la toți ăștia de pe YouTube?». Ea se uita pe vlog-uri la Dorian Popa și eu voiam să ne facem casă și copil.“ (Cancan, 9 august)

În locul lui Dorian Popa, am închide ușa de două ori diseară. Dacă Mihai Trăistariu a pus ochii pe el pentru a-și face casă și copil, nu mai scapă așa de ușor. Poate doar la următorul Eurovision.

 

Gen Unde nu bate soarele niciodată

Mihai Petre (țînțărez pentru tine): „Pot să vă spun doar atît: am făcut dragoste într-un loc unde erau foarte mulți țînțari. Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit.“ (Cancan, 9 august)

E perfect de înțeles ce s-a întîmplat, mai ales că, fiind dansator profesionist, probabil că Mihai Petre, în momentul incidentului intim, purta chiloți tango pe el.

 

Gen Saluhtare, bohrșilor

Selly (vlogger): „Partea proastă e că m-am obișnuit cu șofer. Sînt niște avantaje. Nu mai trebuie să mergi tu la cumpărături, nu mai trebuie să faci tu toate lucrurile și o să-mi fie greu să mă reobișnuiesc să fac eu toate lucrurile astea.“ (Spynews, 7 august)

Gurile rele, de săraci invidioși și netalentați, ar zice că, atunci cînd îți pierzi carnetul, nu-ți pierzi și mîinile și picioarele, și chiar dacă ai un șofer care să te conducă prin oraș, poți în continuare să-ți miști fundul acneic pînă la Mega ca să-ți iei singur pufuleți și Cola. Dar, pînă la urmă, și Becali îl are pe Luțu ca să-l șteargă la fund și să-i sufle praful de pe moaște, deci de ce nu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint