Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Semne nebune anul are

Zoom Semne nebune anul are

Mihai-Răzvan Ungureanu dă semne că ar vrea să reintre în viața politică. Sunt curios dacă poate să facă asta fără să se dea cu niște cremă scumpă în prealabil.

Darius Vâlcov, omul care a făcut programul de guvernare al PSD, a zis că el nu are card bancar sau conturi la bănci. În schimb, poartă mereu cu el un tablou, un gablonț, câteva inele, în caz că vrea să-și cumpere ceva.

Un nou actor pe scena politică: Andrei Caramitru. Mă rog, ideea e că a fost distribuit într-un rol de rahat: un contabil de multinațională care urăște statul de drept.

Ludovic Orban a prezentat cu mare mândrie un sondaj în care PNL e pe locul doi în preferințele electoratului, după PSD. Într-adevăr, nu e puțin lucru, după doi ani în care a făcut tot ce i-a stat în putere ca să ajungă pe locul trei.

43 de victime ale gripei până acum. Recomandarea ministrului Sănătății este să nu ne panicăm. E un indicator bun de pus chiar la intrarea în țară: “România. Nu vă panicați!”.

Adrian Țuțuianu spune că în Partidul Pro România se vor înscrie în scurt timp senatori, deputați, foști miniștri, foști europarlamentari. E ca la Naționala lu’ Tata Puiu: promovăm și tineri, stați liniștiți, dar ne trebuie niște fosile în primul 11 care să strice jocul.

Liviu Dragnea a prezentat niște cifre macroeconomice ale României pe care îmi e rușine să vi le zic. Plus că nici nu vreau să fiu chemat după aia martor pe undeva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100

Editoriale
 • O dramă liberală cu un naționalist de operetă

  19 martie 2019

  Ca un proxenet grijuliu care încearcă să-și mărite protejata obosită căzînd la învoială cu clientul, domnul Ludovic Orban i-a luat pentru a doua oară Partidului Liberal rochie de mireasă de […]

 • Marketing și duplicitate

  19 martie 2019

  Frumoasele mașini germane slujesc lăcomia unor grupuri de afaceri cu înclinații penale. Grupul Volkswagen, de pildă, “a minţit în mod repetat şi a înşelat investitorii, consumatorii şi autorităţile de reglementare, […]

 • Un om cărunt

  19 martie 2019

  Când a devenit Eugen Orlando Teodorovici arogantul grețos de azi? Cu câțiva ani în urmă se juca de-a tehnocratul PSD și îi citeai în ochi acea slugărnicie proprie birocraților de […]

 • În așteptarea cîinilor cu drept de vot

  12 martie 2019

  Călăuzit de farul partidului purtat pe umeri de PRM-istul Codrin Ștefănescu, Liviu Dragnea pare că suferă de orbul găinii dacă n-a sesizat că “lătrăii” din Călărași nu erau nici tineri […]

 • Depinde cum privești femeia oarbă

  12 martie 2019

  Cînd spunem “justiție”, spunem “politică”. Cu aerul că invocăm absolutul spunem, de fapt, povestea unui exces. Așa cum arată faptele, justiția e numele îmbunătățit al lăcomiei, al cruzimii și al […]

romania100