Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Semne nebune anul are

Zoom Semne nebune anul are

Mihai-Răzvan Ungureanu dă semne că ar vrea să reintre în viața politică. Sunt curios dacă poate să facă asta fără să se dea cu niște cremă scumpă în prealabil.

Darius Vâlcov, omul care a făcut programul de guvernare al PSD, a zis că el nu are card bancar sau conturi la bănci. În schimb, poartă mereu cu el un tablou, un gablonț, câteva inele, în caz că vrea să-și cumpere ceva.

Un nou actor pe scena politică: Andrei Caramitru. Mă rog, ideea e că a fost distribuit într-un rol de rahat: un contabil de multinațională care urăște statul de drept.

Ludovic Orban a prezentat cu mare mândrie un sondaj în care PNL e pe locul doi în preferințele electoratului, după PSD. Într-adevăr, nu e puțin lucru, după doi ani în care a făcut tot ce i-a stat în putere ca să ajungă pe locul trei.

43 de victime ale gripei până acum. Recomandarea ministrului Sănătății este să nu ne panicăm. E un indicator bun de pus chiar la intrarea în țară: “România. Nu vă panicați!”.

Adrian Țuțuianu spune că în Partidul Pro România se vor înscrie în scurt timp senatori, deputați, foști miniștri, foști europarlamentari. E ca la Naționala lu’ Tata Puiu: promovăm și tineri, stați liniștiți, dar ne trebuie niște fosile în primul 11 care să strice jocul.

Liviu Dragnea a prezentat niște cifre macroeconomice ale României pe care îmi e rușine să vi le zic. Plus că nici nu vreau să fiu chemat după aia martor pe undeva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Șato falit

  21 ianuarie 2020

  Anul trecut, cam pe vremea asta, am intrat ca un domn într-o bancă, fluturîndu-mi hlamida gloriei, și am ieșit într-o jumătate de oră, ponosit ca un homles fără pensie și […]

 • Pe cale de dispariție

  21 ianuarie 2020

  Gîndacul croitor al stejarului a apărat Valea Oltului mai îndîrjit decît au făcut-o dacii lui Scorillo și ai lui Decebal. A oprit buldozerele, planul de fezabilitate și fondurile europene doar […]

 • Răul cel mai cinic

  21 ianuarie 2020

  A devenit extrem de plictisitoare, ba pe alocuri chiar enervantă, mantra asta cu alesul între răul cel mai mic și răul cel mai mare. Sunt din ce în ce mai […]

 • Constituție, prostituție…

  14 ianuarie 2020

  A existat, după 1990, un moment încare Constituția României putea fi modificată, schimbată în bine. Era epoca în care o alianță politică obținuse peste 60% din locurile din Parlament. Se […]

 • Istoria în adormire

  14 ianuarie 2020

  Dacă turiștii sovietici înarmați cu drujbe, fitile de lampă și scrumbii afumate nu s-au sfiit în decembrie ‘89 să se cațăre pe acoperișurile caselor conspirative ale Securității și să tragă […]