Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Semne nebune anul are

Zoom Semne nebune anul are

Mihai-Răzvan Ungureanu dă semne că ar vrea să reintre în viața politică. Sunt curios dacă poate să facă asta fără să se dea cu niște cremă scumpă în prealabil.

Darius Vâlcov, omul care a făcut programul de guvernare al PSD, a zis că el nu are card bancar sau conturi la bănci. În schimb, poartă mereu cu el un tablou, un gablonț, câteva inele, în caz că vrea să-și cumpere ceva.

Un nou actor pe scena politică: Andrei Caramitru. Mă rog, ideea e că a fost distribuit într-un rol de rahat: un contabil de multinațională care urăște statul de drept.

Ludovic Orban a prezentat cu mare mândrie un sondaj în care PNL e pe locul doi în preferințele electoratului, după PSD. Într-adevăr, nu e puțin lucru, după doi ani în care a făcut tot ce i-a stat în putere ca să ajungă pe locul trei.

43 de victime ale gripei până acum. Recomandarea ministrului Sănătății este să nu ne panicăm. E un indicator bun de pus chiar la intrarea în țară: “România. Nu vă panicați!”.

Adrian Țuțuianu spune că în Partidul Pro România se vor înscrie în scurt timp senatori, deputați, foști miniștri, foști europarlamentari. E ca la Naționala lu’ Tata Puiu: promovăm și tineri, stați liniștiți, dar ne trebuie niște fosile în primul 11 care să strice jocul.

Liviu Dragnea a prezentat niște cifre macroeconomice ale României pe care îmi e rușine să vi le zic. Plus că nici nu vreau să fiu chemat după aia martor pe undeva.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]

 • Petroave!

  10 septembrie 2019

  Cea mai jalnică scuză este, totdeauna, „N-am știut!“. Copiilor poți să le-o ierți, dar adulților, nu. Mai ales că un principiu de drept spune că necunoașterea legii nu te absolvă […]

 • Nimerick

  3 septembrie 2019

  De mori ca mîine, scapi de-o povară: frica de moarte o să dispară și-o să te-apuce, unsă cu miere, o mare poftă de înviere.  

 • Adevărul e că nu se mai muncește, tovarăși

  3 septembrie 2019

  Analfabet și criminal, Nicolae Ceaușescu sare în ajutorul urmașilor săi președinți. Rafala care l-a împiedicat să ni se destăinuie pe larg începe să rănească un public tot mai numeros. Pe […]