Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Senatorii din Comisia de cultură au picat testul Eminescu VIDEO

Zoom Senatorii din Comisia de cultură au picat testul Eminescu VIDEO

Senatorii din Comisia de cultură şi-au întrerupt vacanţa pentru a celebra 163 de ani de la naşterea lui Mihai Eminescu. Ajunşi la lucrări, senatorii au dat de jurnaliştii curioşi să afle cât de proaspete le sunt în minte poeziile poetului naţional. Unii dintre ei nu s-au dovedit însă capabili să îngaime măcar câteva titluri ale poeziilor poetului, scrie RTV.NET.

Ciprian Rogojan (PDL) şi-a dovedit calităţile atletice pe holurile Parlamentului încercând să scape de presă dornică să-i smulgă măcar titlul unei poezii. În zadar, însă. Rogojan are, însă, asigurat locul în cultura română, fiind mai bine cunoscut sub numele de Cici de la trupa Sistem.

Liberalul Octavian Motoc nu a fugit de ziarişti şi a recunoscut cu francheţe că proza lui Eminescu nu prea a citit-o. "Despre proza eminesciană nu pot să spun mare lucru şi ar fi incorect să spun că…", a mărturisit Motoc.

Vezi VIDEO cu senatorii din Comisia de cultură pe RTV.NET.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint