Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Senzaţional în viu! Televiziune marca Oana Roman!

Zoom Senzaţional în viu! Televiziune marca Oana Roman!

Ştiu că multora dintre voi nu vă bate telecomanda pînă pe Kanal D, dar dacă aţi depune efortul să daţi pe canalul 87, în caz că vi le-aţi potrivit în ordinea importanţei, aţi vedea că acolo Oana Roman umple o emisiune. Nu contează cum se numeşte. Important e ce se-ntîmplă. Întrucît ştim, din experienţa noastră de telespectatori, ce fel de televiziune face Oana, deja ne pu­tem imagina ce urmează, avînd dreptate în proporţie de 99%.

 ► O sună pe soră-sa. Soră-sa nu răspunde. Fără a se descuraja, Oana stă jumătate de zi singură, ocupînd două mese la Restaurantul Genin din Floreasca, inventînd o poveste elaborată despre cum a vorbit cu soră-sa la telefon. Pe care, logic, să o spună în timp real în emisiune.

 ► Se pozează cu pletele în vînt, pe malul Mediteranei, nemîncînd o şaorma, ca să înnăbuşe zvonurile că ar fi grasă.

 ► Îl sună pe taică-său, ca să-l cheme din trei în trei zile la emisiunea ei, întrucît n-are invitaţi. Îl întreabă în detaliu ce a mîncat în ultimele şapte zile, ca discuţia să prindă, în sfîrşit, viaţă.

 ► Trimite un mail producătorului ei sugerînd c-ar fi foarte frumos să scoată invitatul din platou într-un loc nou, ca să fie aşa, mai dinamic. La final, îl întreabă dacă invitatul trebuie să plătească toată nota sau doar platourile cu mixed grill de la început.

 ► Între două sandvişuri de re­gim cu ceafă de porc, o sună pe maică-sa, pentru a o programa la ea la emisiune luni şi joi. Fiecare luni şi joi.

 ► Îşi face nişte poze cu mobilul în timp ce vorbeşte la celălalt telefon cu Botezatu. Sigur îi trebuie ei la ceva.

 ► Trimite încă un mail producătorului propunînd ca, dacă tot vine doar familia ei în emisiune, să mute filmările la ea acasă. Sau, cel mai bine, în bucătărie la doamna Mioara, care lunea şi joia face sarmale.

Publicat în Cațavencii, nr 45, 14-20 noiembrie 2012

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint