Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Serghei Mizil (supraviețuitor): „Dacă ar fi să rămîn pe o insulă pustie aș rămîne cu Adriana Bahmuțeanu, că Oana Roman mă mînca”

Zoom Serghei Mizil (supraviețuitor): „Dacă ar fi să rămîn pe o insulă pustie aș rămîne cu Adriana Bahmuțeanu, că Oana Roman mă mînca”

Gen Gunoierul sună întotdeauna de două ori

Mihaela Tatu (de multe ori femeie): „Fiica mea îmi spune: Mă, mamă, mai expune-te și tu, că la tine la poartă sună numai poștașul și gunoierul. Fă ceva.“ (Libertatea, 28 noiembrie)

În mod normal am fi zis că o relație cu poștașul și cu gunoierul e destul de inofensivă, dar după aia am aflat despre relația specială pe care o are Kelemen Hunor cu poștașul lui, așa că mai bine nu ne băgăm în viața privată a oamenilor. Fiecare să facă ce vrea cu bugetarul lui preferat, dar să nu-l monopolizeze, că poate mai au și alții nevoie.

 

Gen Mînca-ți-aș ochii tăi

Anda Adam (iubită de Aquaman): „Are cei mai frumoși ochi din lume, sînt fascinată de ochii lui albaștri. Iar el a reușit să mă cucerească prima oară cu ochii. Au o culoare și o formă foarte rar întîlnite, am fost fascinată de ochii lui. L-aș compara cu Aquaman.“ (Libertatea, 28 noiembrie)

Nu știm ce jocuri de dormitor au Anda și iubitul ei, dar în locul băiatului ăluia am avea foarte mare grijă să nu ne trezim într-o dimineață cu Anda Adam, cu un cuțit în mînă, întrebînd: „Auzi, băiatu’, nu-mi dai și mie ochii ăia să dau o tură pînă la colț și după aia ți-i dau înapoi?…“.

 

Gen Insulă oananieră

Serghei Mizil (supraviețuitor): „Dacă ar fi să rămîn pe o insulă pustie aș rămîne cu Adriana Bahmuțeanu, fără nici un pic de ezitare, că Oana Roman mă mînca. Punea muștar pe mine și mă alerga toată insula.“ (Libertatea, 28 noiembrie)

Drăguț din partea lui Serghei Mizil să-și aleagă o femeie serioasă și dispusă la divorț, dar dacă chiar ar fi să rămînă pe o insulă pustie n-ar avea cum să scape de Oana Roman pentru că Oana Roman ar fi insula pustie.

 

Gen Mercur în retrograd

Neti Sandu (Săgetător): „M-a luat așa de păr să vadă dacă se smulge peruca. A mai fost o filmare aici, unde un băiat, în loc să dea mîna cu mine, m-a luat așa… să vadă dacă e părul meu. Pe bune… Cum să faci așa ceva?“ (Libertatea, 27 noiembie)

Bine, poate că dacă Neti ar fi ascultat astrele mai cu atenție ar fi știut că Săgetătorii o să aibă o zi dificilă în care un băiat o să vină să îi tragă de păr, dar, na, probabil îi intrase Capricorn în casa ochilor în ziua respectivă și de-aia n-a simțit nimic apropiindu-se.

 

Gen Anamaria cu P mare

Anamaria Prodan (îi plac majusculele): „Noi preferăm să rămînem cu imaginea unui bărbat cu B mare, unui tată cu T mare, chiar dacă azi nu există așa ceva.“ (Libertatea, 27 noiembrie)

Marea problemă e că foarte mulți bărbați exagerează atunci cînd sînt întrebați cît de mare au B-ul sau T-ul, sau se scuză spunînd că era frig în cameră.

 

Gen Războiul clonelor

Mihai Trăistariu (deloc ciudat): „Am avut o legătură foarte strînsă cu mama mea. Ea a și cîntat în tinerețe, eu i-am moștenit și glasul, și chipul. În 2006, chiar la o zi după Eurovision, ea s-a stins din viață, dar cu o lună înainte am avut o discuție cu ea și i-am spus că vreau să o clonez. (…) Și cu pisicile o să fac la fel. Am niște pisici și am aceeași idee pentru că sînt foarte atașat de ele. Eu am speranța că am să pot să-mi clonez mama.“ (Spynews, 24 noiembrie)

E clar că Mihai Trăistariu e foarte atașat de multe lucruri care i-au fost dragi și acum nu mai există. Totuși, în cazul ăsta poate n-ar strica să-și cloneze și cariera muzicală.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint