Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Seru și Menumorut

Zoom Seru și Menumorut

Traian Băsescu s-a vaccinat. Bineînțeles că a ieșit cu scandal. Păi, cum să nu se enerveze fostul președinte când vine și găsește fiola de ser pusă pe o masă, iar frapieră niciunde?

Directorul de la Compania Municipală Cimitire din București câștigă 28.900 lei brut lunar. Atâta gaură la buget pentru niște gropi!

Mulți bătrâni cu probleme medicale cronice nu sunt recunoscuți de platforma de programare pentru vaccinare. Ideea e că, dacă nu ai mai fost văzut în online în ultimii ani, platforma nu te recunoaște. N-are de unde, trebuie s-o înțelegem și pe ea.

Lucian Bode schimbă la Ministerul de Interne toți oamenii lui Vela. Și abia apoi poate să doarmă liniștit pe bancheta din spate a unei limuzine.

Se vorbește tot mai des despre certificate de vaccinare, un fel de pașapoarte care să-ți permită călătoriile peste graniță și chiar accesul în anumite instituții. E foarte probabil ca aceste așa-zise pașapoarte să nu existe niciodată, dar dacă totuși vreți să le vedeți, mergeți în Obor. Imposibil să nu fi pregătit deja băieții câteva loturi. Întrebați de Marcel.

Eugen Orlando Teodorovici a fost numit director de audit la Curtea de Conturi. Omul stă în adormire, așteptând din nou vremuri mai bune în care să poată să jignească femei ca un mârlan fără ca nimeni să-i facă ceva.

După cinci ani, DNA clasează dosarul împotriva lui Chiliman în care acesta era acuzat de constituire de grup infracțional organizat. Mda, cică nu era chiar așa de bine organizat.

2 comentarii

 1. #1

  (foarte) mishto..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Tulpina din grădina Maicii Domnului

  2 martie 2021

  Motto: Într-o grădină, sub o tulpină, zării un virus ca o lumină. Să-l rup se strică, să-l las mi-e frică, că vine altul și ni-l ridică. A trebuit să treacă […]

 • America ungarului cenușiu

  2 martie 2021

  Puține țări de pe planeta Pămînt egalează România în devotamentul arătat Americii. Parteneriatul strategic pe care, altminteri, SUA îl are cu multe națiuni a atins la noi standarde evanghelice și […]

 • Nepriceputul cu patalama

  2 martie 2021

  Cu 15 zile înainte de a se împlini 165 de ani de la dezrobirea romilor în Țara Românească (166 de ani de la dezrobirea lor în Moldova), Curtea de Apel […]

 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]