Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Servicii all-inclusive de la BNR

Zoom Servicii all-inclusive de la BNR

Nu-i deloc ușor să lucrezi în Banca Națională, cu atîtea griji, atîta stres, că economia, că bugetul, mai cursul leu-euro, chestii macro, un întreg carnaval pe o pînză de păiajen. Unde mai pui că sînt și condiții periculoase, că nu merge nimeni la uzina lui Isărescu așa, ca în concediu. Spre norocul lor, al angajaților, compania-mamă și tată se îngrijește de ei și, iată, tocmai a cumpărat niște echipamente de protecție, Mai exact, niște îmbrăcăminte specială de vreo 350.000 de lei, că vine frigul și e greu să numeri banii dacă n-ai ținută corespunzătoare. Bașca, după toată munca asta istovitoare, care necesită echipament special, trebuie făcută și curățenie la locul de muncă, motiv pentru care BNR a cumpărat și niște materiale de curățenie, de 1,2 milioane de lei. Vorba aia, pe poarta fabricii ies numai bani curați. Și, pentru că mai rămîn și resturi, mai un colț de bancnotă, o firimitură, tocmai a fost semnat și un contract pentru colectarea și transportul resturilor menajere, în valoare de peste 600.000 de lei. Că, poate nu știați, dar rămîn multe deșeuri menajere de la BNR, multe resturi de mîncare și alte chestii. Sau ce, v-ați gîndit că la instituția asta e așa, ca la orice uzină, unde îți aduci la pachet? Nu, dom’le, fabrica lui Isărescu e o fabrică de lux. Păi, fiți atenți, în urmă cu cîteva săptămîni, pe data de 21 noiembrie, BNR a plătit peste șase milioane de lei plus TVA pentru reparația echipamentelor de bucătărie și restaurant, plus a celor de spălat. E drept, suma asta include trei loturi, care includ restaurantul din centrala BNR, precum și cele din Poiana Stînii ori Păltiniș. Că doar BNR-ul nu e doar bancă, ci și lanț hotelier, unde să petreacă băieții finalul încă unui an reușit.

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Țțțt….BNR ar trebui sa contribuie la depoluarea planetei, sa consume alge, morcov si telina.Si.muuuulta apa.Asa ne recomanda nutritionistii.
    Fac bine la ….creier.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint