Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sexagenari

Zoom Sexagenari

Șase persoane cu vîrste cuprinse între 65 și 85 de ani au fost arestate într-un parc din Connecticut după ce au fost prinse ducînd ratonul la veveriță în aer liber. O regulă de bun simț ar fi ca dacă oamenii au ajuns pînă la vîrsta aia, au reușit să iasă din casă ca să meargă în pădure și încă le mai arde de dat ca-n oala cu sarmale, să-i lași să-și facă treaba pentru că o merită.

Astronauta americană Anne McClain e bănuită c-a intrat cu japca în aplicația de banking a fostului ei soț, în timp ce se afla pe Stația Spațială Internațională. Cred că ar trebui făcute niște cercetări în biografia doamnei astronaut, n-ar fi exclus să aflăm că o cheamă de fapt Ana Măcăilă și e primul hacker vîlcean pe care România îl trimite în spațiu.

Noua morișcă învîrtitoare a parcului de distracții “Tatzmania” din orășelul german Löffingen a fost închisă pe termen nelimitat după ce absolut orice om cu vedere normală care a trecut pe lîngă ea a exclamat “Bă, da’ aia nu seamănă c-o svastică zburătoare?”. În apărarea parcului de distracții, utilajul a fost construit în Italia, deci nici vorbă să fie vorba de vreo referință nazistă la mijloc. A stai și Italia a… nu mai contează.

Mai mulți miliardari din Hong Kong au făcut un apel către oameni să se liniștească la casele lor, pentru că din cauza protestelor masive ei au început să piardă bani. Să fim serioși totul pînă la bani. Adică cu comunistul chinez te mai întețelegi, dar cu capitalistul chinez, Doamne ferește. Ăla chiar e disperat.

Rusia spune că radioactivitatea detectată în Siberia nu se datorează unui accident nuclear de care nu vrea să vorbească, ci unei invazii de crabi contaminați la Fukushima. În realitate adevărul e mult mai sinistru, n-avem de-a face nici cu crabi, nici cu un accident, radioactivitatea se datorează numărului mare de oameni care au urmărit serialul HBO Cernobîl.

Și că tot vorbeam de Cernobîl, mai mulți angajați ai centralei nucleare de la Yuzhnoukrainsk, în sudul Ucrainei, sînt bănuiți că au folosit computerele instituției ca să mineze criptomonede pe internet. Aparent cîștigurile au fost pe măsură și s-au îmbogățit mai repede ca uraniu.

Dacă ne pasă sau nu ne pasă nouă mai mult decît de Notre Dame, pădurea amazoniană continuă să ardă într-o veselie și cei mai recenți vinovați par să fie mîncătorii de hamburgeri care încurajează producția de carne de vită, care încurajează creșterea de vite, care îi încurajează pe fermieri să dea foc la copaci ca să aibă mai mult loc să crească vite. Deci data viitoare cînd vă îndesați fața cu un cheesburger să-l cereți mai ars, că așa ați făcut și cu planeta, nenorociților.

1 comentariu

 1. #1

  Toate bune si frumoase in legatura cu articolul legat de Anne McClain. Mai putin amanuntul ca “fostul sot” este de fapt fosta sotie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • O beție cu Marx

  26 mai 2020

  Un fermier german a încercat să se joace de-a Tarkovski cu naivii culegători de sparanghel din Ferentari, refăcînd pe plantația sa scena tulburătoare din filmul Solaris în care cosmonautul pierdut […]

 • Bătrînii noștri mor de tineri

  26 mai 2020

  Nu mai e mult și vom auzi cum a învins Klaus Iohannis epidemia de coronavirus. „Eu, Guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de […]

 • Conspirația incompetenților

  26 mai 2020

  România funcționează în virtutea inerției. Nu de azi, de ieri, ci aproape dintotdeauna. Mulți dintre concetățenii noștri, cam 2,5 milioane, cred că România e Bucureștiul. Alții cred că România e […]

 • Mozart pe colivă

  19 mai 2020

  Ca oaia bearcă ce-și ține coada iluzorie pe sus, Guvernul României le-a dat austriecilor o lecție de demnitate națională săptămîna trecută, obligîndu-i să trimită un tren special pentru româncelecare-i șterg […]

 • O nouă stafie bîntuie România: propaganda rusă

  19 mai 2020

  Propaganda rusă, poreclită uneori “propaganda pro-rusă”, e o specie eliberată recent pe piață, într-un moment în care anticorupția s-a demonetizat, Ciuma Roșie a trecut în Opoziție, iar pericolul maghiar, folosit […]