Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Silviu Prigoană: „Organizaţia Mondială a Sănătăţii a introdus ca boală iubirea şi cică se vindecă în patru ani, natural.“

Zoom Silviu Prigoană: „Organizaţia Mondială a Sănătăţii a introdus ca boală iubirea şi cică se vindecă în patru ani, natural.“

Gen SFÎNTUL ZILEI
Gigi Becali (superstar creştin), despre regizorul răposat:
„A vrut să joc într-un film, eu am refuzat pentru că voiam doar rolul principal. S-a rezolvat şi asta, însă m-am răzgîndit după ce mi-a trimis scenariul, pentru că erau acolo femei şi alte lucruri cu care nu sînt de acord. Aşa că i-am spus că aş accepta să joc doar într-un film religios. I-am sugerat să facă un film despre Sfîntul Andrei. A zis că se gîndeşte, dar dacă a cerut să fie incinerat, nu cred că era aşa de profund religios încît să facă un film despre sfinţi.“ (Realitatea TV, 3 ianuarie)

Sună complicat. Bine că Nicolaescu s-a luat cu altele. În fond, oricum ar fi fost scris personajul lui Becali, la filmare tot cioban ieşea.

Gen MAY THE DIVORCE BE WITH YOU
Silviu Prigoană (analist sentimental):
„Există lucruri care trec. Iubirea e un lucru trecător. Şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii a introdus ca boală iubirea şi cică se vindecă în patru ani, natural.“ (Realitatea TV, 5 ianuarie)

Într-adevăr, dacă nu te tratezi scapi greu. Dar dacă treci pe un regim de alcool intensiv şi iei o prostituată o dată la şase ore îţi poate trece în maximum două săptămîni.

Publicat în Cațavencii, nr. 1 (79)/2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint