Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Simona Tache vs Mihai Radu: Despre femei frumoase și femei urîte

Zoom Simona Tache vs Mihai Radu: Despre femei frumoase și femei urîte

A fi sau a nu fi bună?

Îţi aminteşti şi azi momentul în care l-ai prezentat pentru prima oară străbunicii tale. I-a zis „săru’ mâna“ cât se poate de politicos, după care a evaluat-o luuung, din cap până-n picioare, insistând în zona decolteului (din fericire, inexistent!), precum şi în aceea a fostului ei fund.

„E bună sau nu e bună de…?“, aceasta-i întrebarea pe care şi-o pune automat orice bărbat, la vederea oricărei femei, oricine ar fi ea. Poate să fie şi de plastic, el tot o să se întrebe dacă i-ar face sau nu ceva. Nu se poate să nu-l fi surprins vreodată, atunci când te însoţeşte la shopping, învârtindu-se ca un cocoşel ţanţoş, în jurul manechinelor chele, pe care sunt expuse diverse outfit-uri. Dacă tipele sunt bunoace, au şi perucă, iar el e genul care trece uşor de la gând la faptă, va încerca chiar să obţină numărul lor de telefon.

Tocmai i s-a născut un copil şi i-l aduce o asistentă să-l vadă? Cu copilul în braţe şi cu lacrimi de fericire în ochi, o să-şi arunce buletinul pe jos, ca să se aplece cadrul medical să i-l culeagă, ocazie cu care poate vedea dacă are cur şi ţâţe mişto. Iar dacă-i intră mus­ca-n gură şi i se prelinge bala, în timp ce se uită concentrat la un documentar despre Maica Tereza, de pe History Channel, nu e atât pentru că-l interesează destinul personajului, ci fiindcă încă nu şi-a răspuns la întrebarea cu pricina.

Ţi-a dat colţul o fostă colegă şi îl cari după tine la-nmormântare? O să rămână veşnic nemulţumit că n-a pu­tut să vadă moarta şi din spate.

La ce credeţi că se gândesc toţi preşedinţii de state europene, când le ţine Angela Merkel câte-un discurs despre cât de naşpa o să fie în 2013? Exact! Păi şi, în condiţiile astea, cum să fie bine în 2013?

 


Frumuseţea s-a născut la pat

Dacă ai zis că ţi se pare mişto Angelina Jolie, e ca şi cum i-ai aduce de ziua ei în dar un buchet de căcat.
– Asta??? Tu nu vezi ce faţă de cal şi buze cît roata de la tractor??? (Ţin să menţionez că nu aşa decurge această discuţie la cuplurile din Vaslui. Acolo, femeia îi vorbeşte astfel cînd vrea să-l excite. Mă rog, să trecem mai departe.) Tu nu te uiţi la ea, zici că e un schelet ambulant, o moartă!…

Nu ai o scuză decît dacă eşti Andrea Bocelli.

Sînt, totuşi, două lucruri care i se par femeii absolut fireşti. Unu, nu concep că există unele care arată de nişte milioane de ori mai bine ca ele, şi doi, că te-ar putea face, prin ceea ce spun, să le vezi altfel.

Pînă şi cea mai şchioapă dintre ciunge, născută cu o singură ţîţă şi cu trei buci la cur, cheală, cu un ochi scurgîndu-i-se pe obraz ca o flegmă şi cu dinţii crescuţi în frunte, tot are în cap un scenariu prin care, la un moment dat, preţ de o fracţiune de secundă, în funcţie de cum bate lumina şi cît de drogată e umanitatea, va fi cea mai atrăgătoare femeie din lume. Puţin, pentru o miime dintr-o miime de secundă, dar va fi, e posibil.

La punctul doi, din păcate pentru ele, nu e nimic de zis. Noi, bărbaţii, ne bucurăm cînd îl vedem pe Brad Pitt. Bravo, coaie, îndoaie scheletul! Sparge-i roţile de tractor, fă-i pană pe faţă!
Însă ele nu se bucură că Blake Lively doarme îmbrăcată în Ryan Reynolds ca un copil cu geaca pe care a primit-o de ziua lui. Nu se bucură că aia cu urechile crăcănate i-o trage lui Ben Affleck şi-i toarnă plozi ca o maşină de aruncat mingi de tenis…
Pe lîngă asta, ca să îţi bage în cap fie că eşti orb, fie că ai gusturi deplorabile, ridică foarte mult miza. Deci, Angelina Jolie în Salt. Auzi din dreapta ta:
– Dacă aş arăta vreodată aşa, aş muri, m-aş sinucide!
Te uiţi la ea şi îţi dai seama că e nemuritoare.

Publicat în Cațavencii, nr. 1 (79)/2013

3 comentarii

  1. #1

    …orice femeie „e buna”, depinde ce BOU se uita la ea 🙂

  2. #2

    *cu urata aia * ??? 🙂

  3. #3

    O propunere pentru voi: Jocuri pe calculator, pro sau contra!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
Editoriale
bijuterii argint