Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Simona Tache vs. Mihai Radu: Despre perfecte şi imperfecţi

Zoom Simona Tache vs. Mihai Radu: Despre perfecte şi imperfecţi

Zgomotele și furia

2Știți Daciile alea vechi și ruginite, care râgâie, pârțâie, sforâie și horcăie din toate încheieturile? Exact așa e și bărbatul, defect din fabricație. Când a fost produs, Dumnezeu și Sf. Petru au avut următoarea discuție:

– E nasoală rău de tot situația, Doamne: ni l-au greșit. Practic, ne-au trimis un Bărbat cu mult sub standardele pe care le-am agreat.

– Adică?

– Păi, Doamne, scapă gaze și pe gură, și pe fund, când doarme sforăie, iar dimineața horcăie și tușește de zici că stă să crape, în funcție de cât de mult a fumat în seara precedentă.

– Aoleu, nasol. Nu putem ieși cu așa ceva pe piață. Să-l trimitem înapoi la furnizor.

– Problema e că am vorbit și cică durează, că tre’ să comande piesele de schimb în Germania și vin de-abia după data la care am anunțat noi lansarea.

– Păi, și ce facem?

– Ne-au propus așa: să-l lansăm p-ăsta cum e, defect, iar, ca să se compenseze față de noi, o să ne mai facă, în aceiași bani, un produs, de data asta perfect.

– Perfect-perfect? Adică frumos, finuț, delicat, deștept și devreme acasă?

– Exact așa. Perfecțiunea întruchipată, Doamne!

– N-o să scoată și ăsta zgomote?

– Deloc. Ba chiar o să aibă abilitatea să-l cenzureze p-ăla defectu’.

– Cum?

– Simplu: o să-i facă superscandal când o să audă pârțuri, râgâieli, horcăieli și sforăit.

– Minunat. Batem palma atunci. Da’ cum o să-i zicem la produsu’ ăsta bun?

– Hmm… Perfecțiune?

Până la urmă, nu i-au zis Perfecțiune, i-au zis Femeie. Tot un drac.

 

Ochiul

Pe locul doi, după “Nu în seara asta” în ordinea chestiilor enervante care se petrec în pat, e “Nu mai mișca picioarele”.

De fapt, în afara sexului, femeia te-ar vrea inert în pat. Dacă te-ar putea duce la un centru de dresaj unde ăia să te învețe comanda “Mort”, și-ar da toate salariile acolo.

Cînd dai paginile la carte și ea doarme, vezi cum deschide puțin un ochi – ălălalt e în pernă. Se deschide ușor și doar pe jumătate, exact cum îi iese crocodilului pupila aia de gheață din apă. Tu, antilopa Gnu stăpînită de pasiunea lecturii, înlemnești cu cartea în mînă. O secundă, două, trei, multe secunde, pînă ce ochiul se închide la loc. Fuck, încă o clipă dacă mai dura, îți pierdeai cunoștința de la cît ți-ai ținut respirația.

Apoi, mîncatul alunelor în pat. Pam, din nou se deschide ochiul! Înțepenești cu alunele în gură, se adună salivă ca-n flotor. Ce nașpa că inima bate atît de tare, mare prost ai fost că nu ai făcut yoga, acum ai fi putut să-i rărești bătăile, erai ca și inexistent. Dacă ar fi după ea, ar trebui să-ți mesteci alunele la bucătărie și să ți le pui gata mestecate într-un castron, apoi să le înghiți ușor, cu lingurița, în pat.

Dar cel mai nasol e cînd vorbește cu ochii închiși. Crezi că a adormit de mult și te ridici să mergi la toaletă. Atunci o auzi:

– Unde te duci?

Îi răspunzi în șoaptă:

– Să mă piș, sînt om, mi se adună urină în vezică, trebuie s-o elimin din cînd în cînd, altfel mi se sparge bășica și mor…

Deschide și ochiul.

– Glumeam!

Vuuuum, închide ochiul.

5 comentarii

 1. #1

  Am râs la ambele texte, dar cu mai mult avânt la al Simonei.

 2. #2

  de fapt si atunci cand femeia vrea sex, vrea doar ca sa-si faca plozi, dupa aia te castreaza ca nu cumva sa puna alta mana pe tine ca esti bun la casa femeii, mai repari o yala, mai duci gunoiul, mai dai cu aspiratorul, mai stai la cratita, mai duci plodul la gradinita, mai faci piata. sa nu te puna dracu sa pui si muzica atunci cand dormi, iar cartile nu le suporta in dormitor ca se asaza praful pe ele

 3. #3

  Mai luati-va ma o camera si un pat mai mare. Eu asa am facut.

 4. #4

  Mihai Radu a castigat-o pe asta :)) Am ras cu lacrimi la partea cu dresajul.

 5. #5

  Eu am ris cu lacrimi la paragraful cu crocodilul si antilopa.
  Mihai Radu rulz! =) =) =)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Un omagiu tardiv

  15 iunie 2021

  Acum vreo șapte ani, prin mica publicitate a unui ziar, am făcut, la preț de nimic, o achiziție  de zile mari. Am intrat în posesia nu a unui Ferrari de epocă, […]

 • Subiecte la examenul de incapacitate

  15 iunie 2021

  Liceele bune, atîtea cîte au mai rămas, sînt distruse sistematic prin falsificarea examenului de capacitate. Faptele se petrec în gimnaziu, prin complicitatea părinți-copii-profesori și prin dezastruoasa formulă a examenului unic […]

 • Hora păcălicilor

  15 iunie 2021

  Orban și Cîțu bântuie țara în lung și-n lat, străbătând filialele PNL-ului așa cum fantoma comunismului bântuia Europa la începutul Manifest der Kommunistischen Partei. Mai o vizită la un centru […]

 • Cînd treci

  8 iunie 2021

  Sub pașii tăi cad viermii în extaz, se bîlbîie salcîmii și fac spume, rușinea-mi fuge beată din obraz și m-aș dori pămînt mușcat de rîme pe care surîzînd să îl […]

 • Un om periculos

  8 iunie 2021

  A trădat, a mințit, a pus în pericol vieți omenești, a fost complicele unor hoți. Recidivist în toate aceste fapte și arivist politic neobosit, a dat în văzul lumii întregi […]