Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Simona Tache vs. Mihai Radu: Despre recomandări

Zoom Simona Tache vs. Mihai Radu: Despre recomandări

Pupă-l în bot și știe-i tot!

2Cauți cauciucuri de vară ieftine și bune? Întreabă primul bărbat care-ți iese în cale. Poate să fie orice necunoscut, o să te ajute sigur:

– Știu un loc super-super-super de unde poți să-ți iei! – o să-ți spună. Mi-am luat și eu de acolo, de curând, cele mai ieftine și mai bune cauciucuri care pot să existe. Bio!

Și, pac, o să te trimită într-un loc din care o să îți iei cauciucurile cele mai ieftine și mai proaste.

Sau poate vrei o șaorma bună, ori niște plasturi pentru bătături sau chiar un ginecolog? Întreabă-l pe primul purtător de cromozom Y pe care-l întâlnești, o să-ți recomande ceva deosebit. Deosebit de prost. De unde se pricepe el și la ginecologi?

– A născut nevastă-mea cu unu’, cel mai tare din Europa, știi ce copil frumos a ieșit?

– Păi, ce treabă are frumusețea copilului cu competența ginecologului?

– Păi, are, frate, că nevasta lu’ Mirel, pretenu’ meu, a născut cu unu’ care i-a scos băiatu’ sașiu și cam gras. Dacă nu m-a ascultat să nască cu ăsta, al nostru…

Bărbații au răspuns la toate întrebările. Adică, dacă nu ai nevoie de ginecolog, poți să-i întrebi care-i soluția la criza Greciei și or să-ți dea imediat numărul de telefon al unui băiat care rezolvă crize. Tocmai au fost și ei la el cu o criză de nervi a lu’ mama-soacră și i-a rezolvat omu’.

Bărbații pur și simplu se pricep la orice și au soluție la orice. Chiar și dacă ai nevoie de un bărbat care are curajul să spună “Nu știu, nu cunosc, nu mă pricep la asta, nu sunt din București!”, tot la un coleg de cromozom tre’ să apelezi cu întrebarea. O să te trimită sigur la cineva cu care o să iei țeapă.

 

Moartea presiunii

Primul lucru pe care îl face femeia când vrea să-și ia teniși este să conștientizeze faptul că trebuie să-și ia teniși. Așa se face că vreme de o lună te fute mereu la cap că vrea să-și ia teniși, că nu se mai poate, că e o necesitate.

Ca orice om normal, îi vinzi un pont:

– Hai să te învăț o șmecherie! Știi ce trebuie să faci când vrei să-ți iei teniși? Mare atenție la mine! Trebuie… pa-ram-pam-pam… să-ți iei teniși!

Eh, în acest moment, ea a simțit miros de sânge. (Nu, gluma aia cu perioada lunii chiar e scârboasă.) Te simte că ești fraier în ale tenișilor. Așa că întreabă:

– De unde?

– Căcat, nu știu, de la Converse!…

– Eh, de la Converse. Dacă voiam de la Converse, îmi luam de la Converse.

– Frate, ușor, nu știam că nu vrei de la Converse. Ia-ți de la Benetton!

– Hai, mă, ce naiba, de la ăia să-ți iei tu! Au două modele, s-a umplut orașul de ele.

– Ia-ți de pe net de undeva!

– De pe net? Bravo. Îți amintești când am comandat de la Fashion Days și mi-a venit altceva?

– Mai greșesc oamenii, și-au cerut scuze, i-au schimbat.

– Da, și trebuie să stau eu să dau telefoane, să vorbesc… Nici nu i-am mai schimbat, că erau mai mișto decât ăia pe care îi comandasem.

– Aa, păi, super, ia-ți la întâmplare! Comandă ceva și vezi ce-ți vine!

– Hai, sictir!

După care intră iar în starea aia de presiune: trebuie să-mi iau teniși, trebuie să-mi iau teniști! Pare că invocă spirite sau ceva care să-i arunce în cap o pereche de teniși mărimea 38, exact cum îi plac ei. Iar dacă intră în două magazine, iese aproape plângând, îți reproșează că ai forțat-o să-și caute acolo unde oricum știa că nu găsește.

– Iubito, hai să căutăm și pe la masoni, poate au ei niște magazine secrete, sub pământ!

Oricum, nici nu trebuie să mai insiști, fiindcă pare că ai tu vreun avantaj, vreun aranjament cu cineva.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]