Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Simona Tache vs. Mihai Radu: Despre recomandări

Zoom Simona Tache vs. Mihai Radu: Despre recomandări

Pupă-l în bot și știe-i tot!

2Cauți cauciucuri de vară ieftine și bune? Întreabă primul bărbat care-ți iese în cale. Poate să fie orice necunoscut, o să te ajute sigur:

– Știu un loc super-super-super de unde poți să-ți iei! – o să-ți spună. Mi-am luat și eu de acolo, de curând, cele mai ieftine și mai bune cauciucuri care pot să existe. Bio!

Și, pac, o să te trimită într-un loc din care o să îți iei cauciucurile cele mai ieftine și mai proaste.

Sau poate vrei o șaorma bună, ori niște plasturi pentru bătături sau chiar un ginecolog? Întreabă-l pe primul purtător de cromozom Y pe care-l întâlnești, o să-ți recomande ceva deosebit. Deosebit de prost. De unde se pricepe el și la ginecologi?

– A născut nevastă-mea cu unu’, cel mai tare din Europa, știi ce copil frumos a ieșit?

– Păi, ce treabă are frumusețea copilului cu competența ginecologului?

– Păi, are, frate, că nevasta lu’ Mirel, pretenu’ meu, a născut cu unu’ care i-a scos băiatu’ sașiu și cam gras. Dacă nu m-a ascultat să nască cu ăsta, al nostru…

Bărbații au răspuns la toate întrebările. Adică, dacă nu ai nevoie de ginecolog, poți să-i întrebi care-i soluția la criza Greciei și or să-ți dea imediat numărul de telefon al unui băiat care rezolvă crize. Tocmai au fost și ei la el cu o criză de nervi a lu’ mama-soacră și i-a rezolvat omu’.

Bărbații pur și simplu se pricep la orice și au soluție la orice. Chiar și dacă ai nevoie de un bărbat care are curajul să spună „Nu știu, nu cunosc, nu mă pricep la asta, nu sunt din București!”, tot la un coleg de cromozom tre’ să apelezi cu întrebarea. O să te trimită sigur la cineva cu care o să iei țeapă.

 

Moartea presiunii

Primul lucru pe care îl face femeia când vrea să-și ia teniși este să conștientizeze faptul că trebuie să-și ia teniși. Așa se face că vreme de o lună te fute mereu la cap că vrea să-și ia teniși, că nu se mai poate, că e o necesitate.

Ca orice om normal, îi vinzi un pont:

– Hai să te învăț o șmecherie! Știi ce trebuie să faci când vrei să-ți iei teniși? Mare atenție la mine! Trebuie… pa-ram-pam-pam… să-ți iei teniși!

Eh, în acest moment, ea a simțit miros de sânge. (Nu, gluma aia cu perioada lunii chiar e scârboasă.) Te simte că ești fraier în ale tenișilor. Așa că întreabă:

– De unde?

– Căcat, nu știu, de la Converse!…

– Eh, de la Converse. Dacă voiam de la Converse, îmi luam de la Converse.

– Frate, ușor, nu știam că nu vrei de la Converse. Ia-ți de la Benetton!

– Hai, mă, ce naiba, de la ăia să-ți iei tu! Au două modele, s-a umplut orașul de ele.

– Ia-ți de pe net de undeva!

– De pe net? Bravo. Îți amintești când am comandat de la Fashion Days și mi-a venit altceva?

– Mai greșesc oamenii, și-au cerut scuze, i-au schimbat.

– Da, și trebuie să stau eu să dau telefoane, să vorbesc… Nici nu i-am mai schimbat, că erau mai mișto decât ăia pe care îi comandasem.

– Aa, păi, super, ia-ți la întâmplare! Comandă ceva și vezi ce-ți vine!

– Hai, sictir!

După care intră iar în starea aia de presiune: trebuie să-mi iau teniși, trebuie să-mi iau teniști! Pare că invocă spirite sau ceva care să-i arunce în cap o pereche de teniși mărimea 38, exact cum îi plac ei. Iar dacă intră în două magazine, iese aproape plângând, îți reproșează că ai forțat-o să-și caute acolo unde oricum știa că nu găsește.

– Iubito, hai să căutăm și pe la masoni, poate au ei niște magazine secrete, sub pământ!

Oricum, nici nu trebuie să mai insiști, fiindcă pare că ai tu vreun avantaj, vreun aranjament cu cineva.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Țarul

  22 noiembrie 2022

  El a crezut că trupul său conține ca pajiștea, doar zumzet de albine, că pîlcuri de păduri mirositoare vin să îl spele noaptea pe picioare, cu praf din corn de […]

 • Ei nu sunt ca ceilalți. Sunt ca ceilalți cu ceva tupeu în plus

  22 noiembrie 2022

  Dacă unul de-al nostru, unul dintre oamenii buni, de omenie, care timp de doi ani n-a pus pe limbă altceva decât muie cu soia, din aia bună, în Piața Victoriei, […]

 • Vampirii poporului, mai bogați ca niciodată

  21 noiembrie 2022

  Azi, Ciucă zice una. Mîine, Ciolacu zice alta. Liberalii și pesediștii duc „o luptă pentru pensiile românilor“. Cu cît să crească oare: cu 10%, cît zic unii? Cu 15%, cît […]

 • O profeție

  15 noiembrie 2022

  El a sosit să-și caute coșciugul și a scurmat vreo șapte văi cu plugul, dar supărat s-a dus să se îmbete în crîșmă, la doi pași de rîul Lethe. A […]

 • Vrem o țeapă ca afară

  15 noiembrie 2022

  Omenirea pare să fi intrat, de o bună bucată de vreme, în epoca traiului în lumi paralele, mare parte dintre ele imaginare. E plină planeta de multimiliardari cu averi care […]

 • Miliarde

  14 noiembrie 2022

  Mai țineți minte alea 80 de miliarde de euro pe care le aducea Iohannis? Era vara anului 2020, acum aproape doi ani și jumătate. Iohannis venea de la Bruxelles. Gîfîia […]

bijuterii argint