Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Simona Trașcă (Pamela de Psihiatria): “La mine-n familie sinuciderea este ereditară“

Zoom Simona Trașcă (Pamela de Psihiatria): “La mine-n familie sinuciderea este ereditară“

Gen Doamne-ajută-le!

Oana Zăvoranu (instabilă pisic): „ANUNȚ MEGA IMPORTANT! Ofer ORICÂT CELUI SAU CELEI care îmi aduce acasă așa un exemplar de înger de pisică. Vreau să îi dau eu cu biberonul și să o iubească pe mamiiii. Vă rog să fiți serioși, fără caterincă, că nu e cazul aici! E un punct extrem de sensibil pt. mine de cînd l-am pierdut pe adoratul meu King Marty… nu mai găsesc unul tandru și iubăreț ca el??? Doamne-ajuta-mă!” (Libertatea, 6 noiembrie)

Sîntem destul de siguri că exact ăsta e mesajul pe care l-a publicat în toate ziarele de profil Cruella De Vil înainte să-i răpească pe cei 101 dalmațieni, cu mențiunea notabilă că doamna Cruella era puțin mai rezonabilă și nu voia să le dea de mîncare cu biberonul ca s-o iubească pe mami. În altă ordine de idei, ascundeți-vă pisicile. Fără caterincă. Doamne-ajută!

 

Gen Doamna cu coapsa

Simona Trașcă (Pamela de Psihiatria): “La mine-n familie sinuciderea este ereditară. Au fost trei sinucideri. De cînd am fost internată la psihiatrie, acum cinci ani, nu am mai încercat să mă sinucid. (…) Cînd eram mai mică mi-a zis cineva că are o pastilă care mă ajută să mor. Mi-a adus-o. M-am dus acasă, m-am spălat, m-am băgat în pat, am luat pastila şi am aşteptat să mor. Era, de fapt, o vitamină.” (Spynews, 2 noiembrie)

Și, de atunci, Simona tot își bagă injecții, implanturi și alte lucruri în corp, păcălită de oameni răi că așa o să moară. Din fericire, pînă acum n-a fost cazul, dar cine știe cînd o să bubuie.

 

Gen Starea învățămîntului

Raluca Bădulescu (greșește intenționat): “Sînt profesoară de engleză și de română! Poate de aceea, aș vrea să știți că greșelile pe care le fac uneori în timpul emisiunilor sînt intenționate, doresc să subliniez chestia asta, să nu se înțeleagă altceva vreodată, Doamne ferește. Exagerările mele sînt doar glume! Repet, sînt cadru didactic, dar fashion-ul este viața mea.” (Wowbiz, 5 noiembrie)

Probabil asta și-ar dori să zică și ministrul Educației, Liviu Pop. Singura diferență e că el se îmbracă ridicol pentru că așa e el, nu pentru că trebuie să apară într-o emisiune cu Iulia Albu.

 

Gen Cu alte cuvinte

Gigi Becali (patron FCSB nu e Steaua), despre Cristian Pomohaci: “Pe el l-a vădit Dumnezeu, nu mai suporta Dumnezeu că era prea mare mizeria, că el noaptea făcea homosexualitate și pedofilie și sodomie, apoi se ducea în altar și se atingea de Sfînta Euharistie, de Hristos! Cu alte cuvinte: nebunule, ești nebun? Cum să batjocorești tu sfintele altare și taine? Stai acasă, cîntă muzică populară și gata, și n-are nimeni nimic cu tine! Du-te, fă homosexualitate, pedofilie, ia 17 copii cu tine în cameră, dar nu intra în altar, nenorocitule!” (Wowbiz, 5 noiembrie)

Ce e frumos la Gigi Becali e că insultele lui creștin-ortodoxe sînt aproape universale. Dacă nu știi cui se adresează poți să pierzi ore întregi încercînd să deduci. Sodomie noaptea? Vorbește cu MM Stoica? Nebunule care ești nebun? Ăsta e Dică? Du-te și fă homosexualitate, dar nu intra în altar, nenorocitule? Alibec? Ce căutai în altar, Alibec?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
 • De ce începe să-mi fie mie rușine de sfînta nerușinare a altora

  19 iunie 2018

  Într-o vreme în care personajele lui Caragiale au evadat din proiect sfidînd legile metamorfozei, nu părem prea zguduiți că Mița Baston i-a luat locul lui Tipătescu, nici că Efimița nu […]

 • Klaus și uz de klaus

  19 iunie 2018

  Săptămîna trecută, un judecător al Curții Constituționale, Lăzăroiu, a fost amenințat. Sună îngrozitor, dar e exact așa cum sună. Consilierul prezidențial Tănăsescu și-a luat concediu și l-a atras în biroul […]

 • Isărescu și sclavii

  19 iunie 2018

  Când au apărut informații despre colaboratorul Manole, în presă a fost embargou ca pe vremea lui Gabriel Oprea. Există suspiciuni mai mult decât rezonabile că Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a […]

 • Războiul de independență se amînă

  12 iunie 2018

  Mitingul PSD, înrămat de Antena 3 și RTV, atîrnă acum pe perete, alături de mitingul #rezist, pictat, de-a lungul unui an întreg, de Digi24, Realitatea TV și HotNews. Sînt două […]

 • Dulăul cu colții pe-arginți

  12 iunie 2018

  “Bătrânii și moldovenii ne vor distruge viitorul!”, spuneau, fără fereală, antipatizanți de toate vârstele ai PSD-ului, înainte de parlamentarele din 2016. Prin urmare, pe locul 1 al listei pentru Senat […]