Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sinceritatea ipocrită a PNL

Zoom Sinceritatea ipocrită a PNL

Liberalii s-au certat între ei public. Eterna lor obsesie: bugetarii. Nebăgați în seamă de Iohannis câteva zile, liberalii și-au lăsat unghia mare și s-au scărpinat în fund până și-au făcut bubă. Pentru că asta fac liberalii când nu au ce să facă.

Bugetarii sunt mai bine plătiți decât privații, deci bugetarii sunt PREA bine plătiți. Asta spune Florin Cîțu, liberalul candidat la postul de ministrul al Finanțelor. Nu, o clipă nu se întreabă liberalul dacă nu cumva privații sunt plătiți prost și ce-ar fi de făcut în privința asta. După cum o clipă nu se întreabă cam care e distribuția salariilor. Mai exact, cam câți români muncesc pe salariu minim. Sunt prea mulți bugetari? Impactul lor în PIB e mare în raport cu media UE? Sunt bugetari care ”stau”? Stau pentru că nu li se cere nimic sau pentru că, pur și simplu, totul merge brici la stat, iar ei nu au ce să mai facă?

Dar, depășim întrebările. Nu de alta, dar liberalii au foarte multe răspunsuri.

Bineînțeles, discursul este unul electoral: uitați, dragi privați, luăm banii de la bugetari, pentru că bugetarii, știți, voi, votează cu PSD.

Ieftin, stupid și plin de ură acest discurs.

Bineînțeles, Cîțu a scăpat punga cu rahat în ventilator în plină ședință de partid. Și asta tot nu ar fi fost nimic – la câți pedeliști sunt acolo, se făcea curat rapid -, dar primele alegeri sunt cele prezidențiale, iar un astfel de sex aplicat acum bugetarilor este tot ce-i trebuie privatului Iohannis. Așa se face că au sărit și Orban și Adriana Săftiou să ne asigure că domnul Cîțu delirează: nu doar că nu se taie voucherele de vacanță ale bugetarilor, dar se vor da și la privați. Asta a spus Orban. Iar Adriana Săftoiu a pus-o mai etic: hei, dragul meu Florin, oare nu ar fi bine când vorbim despre bugetari să începem cu noi?…

Să remarcăm frumoasa mâncărime liberală și singura întrebare pe care și-o pun ei înainte de alegeri: Hm, ce categorie socială să penetrăm noi, ca să părem justițiari?

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint