Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sînziana Buruiană (blondă apetisantă): „„M-am trezit fără contul de Facebook”

Zoom Sînziana Buruiană (blondă apetisantă): „„M-am trezit fără contul de Facebook”

Gen Trafic greuț

Mirela Vaida (pasageră în viață): „Eram la semafor cînd, deodată, l-am auzit: «Uite cum trece viața asta, cum stăm la semafoare, cît timp pierdem, nu vrei să te măriți cu mine?». M-am blocat, îți dai seama! L-am întrebat dacă își dă seama în ce se bagă. Pînă acasă, am făcut și lista de invitați! Cu inelul e și mai amuzant. Eram în apartamentul nostru, unul foarte mic, de 35 de metri pătrați. Aveam uscătorul de rufe și bradul în mijlocul camerei. A luat uscătorul, l-a dat la o parte și, printre crengile de brad, s-a așezat în genunchi și mi l-a dat.” (Libertatea, 28 iulie)

Vedeți cît de utile sînt micile căcaturi pe care ni le face traficul din România? Abia așa mai apucăm și noi să ne trăim viața. Mai o cerere în căsătorie la semafor, mai un moment de tandrețe la marginea unei gropi cu planetara ruptă, mai un copil conceput în coadă la Comarnic… Posibilitățile sînt nelimitate.

 

Gen Hacker-ul Buccifer

Sînziana Buruiană (blondă apetisantă): „M-am trezit fără contul de Facebook. Nu știu ce s-a întîmplat… mi-au scris foarte multe prietene că nu mă mai pot găsi, ele chiar au crezut că le-am blocat. Mi-au dispărut toate fotografiile, contactele, tot ce aveam… Nu știu dacă cineva a vrut să-mi acceseze contul sau este vorba doar de o persoană care a acționat din neștiință.” (Spynews, 29 iulie)

Săraca fată, vă dați seama? Muncești o viață întreagă pe Facebook să aduni like-uri, bărbați obsedați care te urmăresc, citate din Arsenie Boca, selfie-uri, poze cu bucile la vedere și, într-o zi, vine un dezaxat și-ți ia totul. Păi, e normal? E frumos să faci așa ceva? Acum trebuie s-o ia de la cap.

 

Gen Negru de supărare

Dan Negru (scrînciob notoriu): “Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat Nea Marin miliardar, dar aș fi curios dacă Draga Olteanu-Matei, Veta lu’ nea Marin – ultima supraviețuitoare a filmului – și-ar permite un sejur acolo, așa cum Belmondo, la 86 de ani, îşi permite să stea vara în hotelurile de 5 stele din Saint Tropez! (…) Băgați-vă litoralul în…” (Spynews, 25 iulie)

Ce e cel mai șocant la Dan Negru, de data asta, nu e că-i zgîrcit sau că are parțial dreptate, ci că îndeamnă la practici atît de neortodoxe. Adică poate că Jean-Paul Belmondo e mai experimentat, dar s-o asociezi pe Draga Olteanu-Matei cu inserarea stațiunii Eforie Sud atît de adînc în interiorul corpului, pur și simplu nu se face.

 

Gen Sentimentele fac parte din corp

Nicoleta Voicu (fin psiholog): “Cred că mîhnirea e un amestec de supărare cu dezamăgire.” (Spynews, 23 iulie)

Cineva chiar trebuia să zică asta cu voce tare. Ce bine c-a zis-o doamna Nicoleta prima! Acum haideți să continuăm cu dezvăluirile incendiare: cred că fomica e un amestec de somn și tristețe, cred că muzica trupei Voltaj e un amestec de jale și oportunism, cred că pizza cu ananas e împotriva naturii. Nu-i mai bine acum, c-am zis tot ce-avem pe inimă?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Institutul pentru Combaterea Horelor

  7 iulie 2020

  Fenomenul horelor românești din primul război mondial a tulburat comandamentul german, care nu prea înțelegea tehnica de luptă a valahilor ce se învîrteau de mama focului înainte de apusul soarelui, […]

 • Limitele unui jucător de golf

  7 iulie 2020

  De pe pajiștea unde obișnuiește să joace golf, președintele Iohannis se pregătea să lanseze România. Din trusa de crose l-a ales mai întîi pe Ludovic Orban, deși putea să aleagă […]

 • Legea și Constituția nu poartă mască. Să le muim!

  7 iulie 2020

  Nu există, am cercetat, nici măcar o singură obligație legală ca onor Constituția să poarte mască atunci când intră într-un spațiu public închis. Nici celelalte legi, ordonanțe simple sau de […]

 • Crime cu miros de pandemie

  30 iunie 2020

  În vreme ce-n largul oceanului patru scafandri s-au repezit cu cuțitele asupra unei balene, să-i taie otgoanele plasei de pescuit ce-o ținea prizonieră, la noi patru polițai au ajutat un […]

 • Vacanța mare

  30 iunie 2020

  Pînă acum, virusul a întrecut știința și, după cum se vede, nu dă semne de oboseală. Fără vaccin și fără tratament, societatea dă din colț în colț, libertatea individuală scade, […]