Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sînziana Buruiană (blondă apetisantă): „„M-am trezit fără contul de Facebook”

Zoom Sînziana Buruiană (blondă apetisantă): „„M-am trezit fără contul de Facebook”

Gen Trafic greuț

Mirela Vaida (pasageră în viață): „Eram la semafor cînd, deodată, l-am auzit: «Uite cum trece viața asta, cum stăm la semafoare, cît timp pierdem, nu vrei să te măriți cu mine?». M-am blocat, îți dai seama! L-am întrebat dacă își dă seama în ce se bagă. Pînă acasă, am făcut și lista de invitați! Cu inelul e și mai amuzant. Eram în apartamentul nostru, unul foarte mic, de 35 de metri pătrați. Aveam uscătorul de rufe și bradul în mijlocul camerei. A luat uscătorul, l-a dat la o parte și, printre crengile de brad, s-a așezat în genunchi și mi l-a dat.” (Libertatea, 28 iulie)

Vedeți cît de utile sînt micile căcaturi pe care ni le face traficul din România? Abia așa mai apucăm și noi să ne trăim viața. Mai o cerere în căsătorie la semafor, mai un moment de tandrețe la marginea unei gropi cu planetara ruptă, mai un copil conceput în coadă la Comarnic… Posibilitățile sînt nelimitate.

 

Gen Hacker-ul Buccifer

Sînziana Buruiană (blondă apetisantă): „M-am trezit fără contul de Facebook. Nu știu ce s-a întîmplat… mi-au scris foarte multe prietene că nu mă mai pot găsi, ele chiar au crezut că le-am blocat. Mi-au dispărut toate fotografiile, contactele, tot ce aveam… Nu știu dacă cineva a vrut să-mi acceseze contul sau este vorba doar de o persoană care a acționat din neștiință.” (Spynews, 29 iulie)

Săraca fată, vă dați seama? Muncești o viață întreagă pe Facebook să aduni like-uri, bărbați obsedați care te urmăresc, citate din Arsenie Boca, selfie-uri, poze cu bucile la vedere și, într-o zi, vine un dezaxat și-ți ia totul. Păi, e normal? E frumos să faci așa ceva? Acum trebuie s-o ia de la cap.

 

Gen Negru de supărare

Dan Negru (scrînciob notoriu): “Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat Nea Marin miliardar, dar aș fi curios dacă Draga Olteanu-Matei, Veta lu’ nea Marin – ultima supraviețuitoare a filmului – și-ar permite un sejur acolo, așa cum Belmondo, la 86 de ani, îşi permite să stea vara în hotelurile de 5 stele din Saint Tropez! (…) Băgați-vă litoralul în…” (Spynews, 25 iulie)

Ce e cel mai șocant la Dan Negru, de data asta, nu e că-i zgîrcit sau că are parțial dreptate, ci că îndeamnă la practici atît de neortodoxe. Adică poate că Jean-Paul Belmondo e mai experimentat, dar s-o asociezi pe Draga Olteanu-Matei cu inserarea stațiunii Eforie Sud atît de adînc în interiorul corpului, pur și simplu nu se face.

 

Gen Sentimentele fac parte din corp

Nicoleta Voicu (fin psiholog): “Cred că mîhnirea e un amestec de supărare cu dezamăgire.” (Spynews, 23 iulie)

Cineva chiar trebuia să zică asta cu voce tare. Ce bine c-a zis-o doamna Nicoleta prima! Acum haideți să continuăm cu dezvăluirile incendiare: cred că fomica e un amestec de somn și tristețe, cred că muzica trupei Voltaj e un amestec de jale și oportunism, cred că pizza cu ananas e împotriva naturii. Nu-i mai bine acum, c-am zis tot ce-avem pe inimă?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Toader s-a făcut băiat mare

  17 septembrie 2019

  Aidoma unui copil fugit de acasă și aciuit în Gara de Nord, Toader Paleologu a fost luat sub pulpană de un drojdier bătrîn și hîrșit în rele, dispus să-l învețe […]

 • Călăreții fără cap

  17 septembrie 2019

  Între pusta maghiară și stepa rusească, pe terenul cu obstacole moștenit de la strămoși, România aleargă, ca un cal deșelat de istorie, să prindă din urmă Occidentul. Singura ei certitudine, […]

 • Votul la fără taxe

  17 septembrie 2019

  79.997 de cetățeni români stabiliți în străinătate s-au înscris fie pentru a vota prin corespondență, fie pentru a solicita să voteze la o secție de votare mai aproape de casă. […]

 • Întoarcerea clasei muncitoare în paradisul capitalist

  10 septembrie 2019

  Dacă-n popor se zice că sula nu știe carte fiindcă la școală a stat tot timpul sub bancă și n-a văzut ce se scrie pe tablă, e clar că noua […]

 • Frăția lichelelor

  10 septembrie 2019

  Scaunul de la Cotroceni, scos la licitație în noiembrie, vine cu un pachet promoțional de putere neagră. Serviciile secrete sînt incluse, pot fi cumpărate practic pe nimic doar păstrîndu-li-se șefii […]