Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sistemul a triumfat la Suceava

Zoom Sistemul a triumfat la Suceava

Toată lumea știe că moldovenii se concentrează pe băut și nu insistă prea mult pe mâncare. Dar atunci de ce se produc și se comercializează mezeluri și zacuscă în Moldova? O întâmplare de dată recentă, petrecută în județul Neamț, deslușește însă misterul existenței alimentelor în zona de nord-est a țării. Un tânăr de 22 de ani e cercetat penal după ce polițiștii l-au prins în timp ce încerca să introducă în penitenciar opt telefoane mobile și trei încărcătoare, ascunse în câteva batoane de salam. Îmi și imaginez ce scandal monstru o să iasă în Neamț dacă o să se afle că salamul produs acolo conține, de fapt, telefoane mobile de cal.

Mai mulți elevi de la un colegiu național de prestigiu din Suceava s-au umplut de păduchi. Știrea asta sordidă ar putea fi totuși interpretată și într-o cheie optimistă. Practic, în Suceava nivelul de alfabetizare e atât de ridicat și sistemul de educație funcționează atât de bine, încât până și păduchii au șansa de a merge la școală.

Un tractorist beat din Suceava care trăgea după el o remorcă artizanală a ajuns la spital, după ce s-a răsturnat într-un șanț. Pare a fi premisa unui film de succes, care s-ar chema Slow and Furious. Toată acțiunea filmului s-ar concentra pe cursele ilegale pe care le organizează tractoriștii pe ogoare publice primăvara și toamna, atunci când ies la arat. La un moment dat, după ce alcoolul și drogurile i-au luat mințile, unul dintre tractoriști omoară accidental o prostituată, dar ezită să o îngroape pe câmp, de teamă că în câteva luni o să apară un ogor plin cu prostituate.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint