Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Socheres Marcele

Zoom Socheres Marcele

Ciolacu, în sânul familiei pesediste, la Buzău: „Socheres parla. Măi, oameni buni, eu sunt din Buzău“. Moment în care am aflat că nea Marcel e agramat în mai multe limbi, forma corectă fiind „Socheres prala“, nu „parla“, că nu vorbim ca la Academia italiană „Paul Stănescu“.

Ciucă, întrebat dacă vrea să candideze la prezidențiale: „Trebuie să ducem mai departe slava strămoșească“. Ai fi zis că e speriat de bombe, dar nu există chiar nici o dovadă că impostorul nostru a participat la vreo luptă vreodată.

Sediul ANCOM din București a fost spart în timp ce imobilul era păzit de un paznic beat. Dacă mânca puțină bătaie înainte, poate nu îl lua alcoolul așa repede.

Trenurile din România au în medie o vechime de 40 de ani. Milfete, cum zic perverșii din Gara de Nord, pasionații de marfare și cei care bălesc la InterRegio.

Asistații social vor fi luați la întrebări. Liberalii vor să mai reducă din cele peste 800.000 de dosare aflate în plată. Cum altfel să ții miile de asistați social cu locuri de muncă de la partid?

Mihai Tudose: „Când va veni momentul, dacă va veni momentul, e posibil din nou să guvernăm împreună cu UDMR“. Eu mă gândesc la momentul guvernării fără Mihai Tudose.

Robert Sighiartău, despre valul plecărilor din PNL: „Vedem săptămânal primari care sunt aduși să negocieze cu Marcel Ciolacu“. Părerea mea e că trebuie băgate clauze de reziliere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint