Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sora mea care face spuming, marea

Zoom Sora mea care face spuming, marea

Dragă jurnalule, am văzut un film cu mafioţi şi ma-m hotărât să mă fac mafioată din cauză că, dacă mă fac mafioată, la toţi o să le fiu frică de mine şi o să mă respect, deoarece, dacă nu mă respect, îi înpuşc. Lam anunţat pe Syda că mă fac mafioată şi a râs de mi­ne. Mâine fac rost de pistol şi îl înpuşc, dar dacă nu găsesc pistol, îl înpuşc cu un cuţit.

Am avut o revelare, jurnalule. Nu numai eu fac mereu valuri spuming, şi marea face valuri şi spuming. Cred că face din cauză că e mereu nervoasă, deoarece sunt foarte mulţi care o supăr, pentru că se bag în ea şi se bălăcesc. Eu nu aş suporta să se bălăcească cineva în mine toată ziua, bună ziua, maş enerva îmgrozitor şi l-aş da afară, iar dacă aş fi marea, m-aş fierbe până aş începe să clocotesc, ca să-l opăresc la fund şi să nu mai aibă niciodată curaj să intre în mine.

Nu înţeleg o chestie: oamenii pot să fac numai dragoste sau pot să fac şi ură? Dacă da, aş vrea să îmvăţ să fac şi eu ură, din cauză că ştiu să fac decât dragoste şi în viaţă nu e suficient să faci decât dragoste, deoarece asta ştiu toţi proştii. O să mă interesez şi o să mă îmscriu la nişte cursuri.

Aş vrea să scriu o piesă de teatru cu mine în rolul principal şi să joc tot eu rolul principal atât de perfect încât să iau premiul Oscar. Oare aş putea so joc pe Elena Băsescu atât de perfect? Dacă nu pot, o să pun pe alcineva să mă joace, o actriţă foarte cunoscută şi cu foarte multă experienţă. Poate pe Stela Popescu sau pe Nicoleta Luciu (din cauză că are şi BUZE)? Mai mă gândesc.

Noapte bună, jurnalule. Mă iubeşti la fel de mult cât mă iubesc eu? Dacă nu, îţi dau bani. Zi cât mă costă să mă iubeşti şi se rezolvă.

Publicat în Cațavencii, nr. 3 (81) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint