Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șorici e poveri

Zoom Șorici e poveri

Elon Musk susține că a implantat un cip în creierul unui porc și acum porcul poate auzi muzică. OK, Elon, de data asta ai mers prea departe. Chiar nu vrem să știm ce muzică ascultă porcul toată ziua, dar sîntem siguri că e muzică populară, de exemplu „Pușca și cu ceafa lată, ce godac eram odată“.

Pe lîngă conspiraționiștii obișnuiți, ăia cu oculta mondială și Pămîntul plat, un nou curent de conspiraționiști vrea să iasă la suprafață, ăia care zic că dinozaurii n-au existat niciodată și că oasele care tot ies la suprafață sînt o farsă elaborată. Oameni buni, dacă dinozaurii n-au existat niciodată, cum vă explicați că Gabi Firea îi are în echipă pe Petre Roman, Mitică Dragomir și Cornel Dinu?

Oamenii de știință sud-coreeni spun că unii copii pot purta noul coronavirus în nas chiar și trei luni fără să prezinte simptome. Poftim, și noi care ne îngrijoram ca proștii că nu se lipește nimic de ei dacă merg la școală!

Autoritățile ruse spun că n-au nici un motiv oficial să investigheze otrăvirea lui Alexei Navalnîi. Foarte ciudat. Te-ai fi gîndit că vor o anchetă ca să afle ce-a mers prost, ca să nu se mai întîmple și dățile viitoare.

Un grup de antivacciniști vrea să dea în judecată Facebook pentru că, atunci cînd verifică isteriile pseudoștiințifice și le marchează drept fake news, cenzurează de fapt libertatea de exprimare. Haideți totuși să stăm cuminți la locurile noastre. E chiar aiurea să dai în judecată niște oameni pentru ceva ce n-au făcut, nu fac și nici n-o să facă vreodată, pentru că asta i-ar costa bani.

KFC a renunțat la sloganul „Bun de te lingi pe degete“ din motive de COVID-19. Niște sloganuri mult mai potrivite zilele astea ar fi: „Felicitări dacă încă simți cum miroase puiul nostru prăjit, înseamă că încă trăiești“, „Nu te speria dacă te doare burta, s-ar putea să fie de la noi“ sau „Nu te speria dacă puiul nostru arată a liliac, așa e el, mai special“.

Armata rusă a lansat noul model de uniforme de camuflaj pentru preoți. Practic, poți să mergi liniștit pe stradă și deodată, „Shazam!“, un sfînt părinte se materializează lîngă tine, te stropește cu apă sfințită, te taxează pentru asta și dispare în neant pînă să apuci să spui „Nu zaieț, nu pagadi“.

1 comentariu

 1. #1

  10 cu pĺus pt. selectzie +disectzie..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

tn
Editoriale
 • Invitație la concert

  20 octombrie 2020

  Scîrbit de mine însumi, par fructul nimănui, M-aș cățăra la noapte hoțeşte în gutui Și poate prin decembre, agonizînd pe-un ram, O să deschid cu cinste al ciorilor bairam. Să […]

 • Pe mîna noastră

  20 octombrie 2020

  Între cei treizeci de maiori, colonei și locotenent-colonei fabricați la uzina ilegală de grade a generalului Oprea figurează procurorul-șef al Uniunii Europene, Laura Codruța Kövesi. Această uimitoare femeie, care a […]

 • Cocalarul războinic s-a retras strategic

  20 octombrie 2020

  Țineți minte cum, pe 31 decembrie, Marcel Vela, un neica-nimeni până atunci, în ochii publicului național, sărea direct la gâtul lui Raed Arafat, începând un război din care, de fapt, […]

 • Epoca neaveniților

  13 octombrie 2020

  ,,Credința zugrăvește icoanele-n biserici” – acest vers eminescian, ce definește puterea izbăvitoare a credinței capabile să înalțe arta mai presus de pensula zugravului, ar trebui scrijelit pe zidurile instituțiilor de […]

 • Zuckerman și românii

  13 octombrie 2020

  America ne iubește. Ne face autostradă și cale ferată de la Marea Neagră la Marea Baltică, ne scoate din ghearele 5G-ului chinezesc, ne rezolvă reactoarele de la Cernavodă. Ne dă […]