Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șoșoc și groază!

Zoom Șoșoc și groază!

A urlat Șoșoaca tot week-end-ul. Membrii Guvernului, președintele, cei din PNL, Arafat, părerea mea e că oamenii ăștia merită un spor de Șoșoacă. E peste stres ca sumă, părerea mea.

A fost simularea de bacalaureat. O singură zi? Prea puțin. Ministrul Cîmpeanu simulează Educația în România zi de zi și nu arată nici un semn de oboseală.

Patriarhul Daniel a anunţat lansarea site-ului Pictamcatedrala.ro, o platformă de sprijin pentru pictarea Catedralei Naţionale. Am văzut că niște tineri au început deja să picteze biserici prin București, cu spray roz, foarte drăguț.

ANAF și-a elaborat strategia pentru perioada 2021-2024: o să angajeze peste 2.000 de oameni. O să înnebunească Turcanca, o să dea o lege prin care nu se va permite cumularea muncii cu salariul. Va trebui să alegi: ori muncești și nu primești salariu, ori nu premești salariu și muncești.

Guvernul și-a dat seama după un an de pandemie că amenzile nu funcționează și că se testează mult prea puțin. Mi se pare prea optimist răspunsul. Ce răspuns? Că am avea un decalaj doar de un an față de realitate.

Se suplimentează paturile de la ATI foarte simplu: se iau de la spitalele non-COVID. Unde, se știe, ele erau folosite în regim hotelier: mai stăteau studenții săraci pe-acolo.
1 comentariu

  1. #1

    adeva scrierea.. stiu doi „doftori” care vor face inca o data bishnitza cu paturi de spital (pe care le mureau pacientii tratatzi greshit prin 2015 +2016 +2017 +2018, la spitalu’ c.-buc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint