Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Sound truck Boy band cu barbă albă de trei zile

Zoom Sound truck Boy band cu barbă albă de trei zile

Prin 1995, cînd Take That au închis taraba, industria muzicală trăia din boy band-uri create pe bandă rulantă. Era visul umed al oricărui producător: o trupă care se tunde la comandă și după membrii căreia suspină orice fată de liceu. După cum știe orice muzician devenit milionar, fetele de liceu nu îmbătrînesc niciodată, fiind, practic, singurul produs autoregenerabil din Univers și fără alt dușman natural decît Funeriu. 

Zece ani mai tîrziu, după ce au constatat că, dintre ei, doar Robbie Williams mai putea să agațe uitîndu-se dintr-un videoclip la o tipă, Take That s-a reînființat. După încă cinci ani, l-au rugat pe Robbie să vină înapoi în trupă, să agațe puțin și pentru ei. Progressed este un EP de opt piese lansat acum, alături de reeditarea albumului Progress de anul trecut, ca să poată plăti toate prezervativele utilizate de la întoarcerea lui Robbie încoace. 

Materialul* e, în rezumat, un vechi album Take That care a făcut sex cu un album Robbie Williams și cu toate noile genuri muzicale din ultimul deceniu. Din păcate, target-ul principal par să fie tot fetele de liceu, așa că nu e recomandată ascultarea lui cu boxele la maximum, dacă nu vreți un polițist la ușă care să vă întrebe dacă n-aveți minore dezbrăcate prin casă. Și, în plus, albumul e dovada vie că, din păcate, vor exista la un moment dat și boy band-uri de pensionari.

 

* Take That – Progressed (Universal, 2011)

Gen „din aceeași categorie“

1. James Blake – James Blake. Dacă vreți să știți ce ascultă cu adevărat puștoaicele de liceu din Anglia, în varianta post-dubstep. Instructiv.

2. Metronomy – The English Riviera. Tot un fel de muzică pentru tinere domnițe speriate de bacalaureat, dar cu ceva mai multe chitare la bord. Suportabil.

3. Arctic Monkeys – Suck It And See. Al patrulea material al unor celebri rockeri englezi care și-au numit albumul ceva mai realist decât Robbie și gașca. Frecventabil.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100