Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Spații de cazare la mare înălțime. Cabana Bîlea Lac

Zoom Spații de cazare la mare înălțime. Cabana Bîlea Lac

Vorbim astăzi despre o cabană cu pretenții de hotel ***, deci cu prețuri corespunzătoare. N-ar fi nici o problemă, dacă termopanele albe, blănurile de pe pereți și sictirul personalului nu s-ar asorta cu kitsch-urile vîndute melteanului de Transfăgărașan la tarabele de pe marginea șoselei.

Adresa: În căldarea glaciară Bîlea, pe malul iezerului cu același nume. Altitudine 2.034 m.

Căi de acces: Cu mașina, pe DN 7C – Transfăgărașan (vara). Cu telecabina, de la Bîlea Cascadă (permanent, însă doar dacă permit condițiile meteo și numărul minim de solicitanți – 10).

Dotări: Cinci camere cu două paturi, patru camere cu trei paturi, trei apartamente cu baie proprie, frigider, televizor, telefon, uscător de păr, internet wireless. Restaurant amenajat în stil rustic, terasă, room service, închiriere ATV și snowmobil. Ice Hotel, din decembrie pînă în aprilie.

Prețuri: 260 lei camera dublă, 100 lei patul suplimentar. Friptură de porc cu cartofi prăjiți – 26,50 lei, file de păstrăv prăjit în unt cu paste, sos de lămîie și legume – 55 lei/150 g.

Ambianță: Cum spuneam și ceva mai sus, Cabana Bîlea Lac e un fel de Bamboo alpin mai scăpătat, teleportat, cu tot cu prețuri, fițe și chelneri nesimțiți, din Mamaia. N-o să vezi cazîndu-se aici, vara, oameni cu rucsac, pregătiți pentru ture pe crestele din jur; doar maneliști care au venit cu Q7-le la munte sau pensionari străini care fac turul României și se păcălesc spărgînd aici bugetul de călătorie.

 

 

6 vizualizări

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

erbasu
Iubitori de arta
Big Fish
Carne de pui La Provincia