Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Splendoare în iarbă pe scuter

Zoom Splendoare în iarbă pe scuter

Poliția din nord-estul Germaniei a oprit un bărbat care se deplasa pe un scuter, purtînd cască, dar în rest la fizicul gol. Marea problemă a bărbatului e că legislația din Germania e foarte strictă și, dacă te apuci să mergi gol pe scuter, trebuie să te asiguri mai întîi că ai cască nu numai pe cap, ci și pe toate celelalte organe importante.

Dalai Lama a declarat de curînd că e posibil ca următorul Dalai Lama să fie femeie, dar dacă va fi femeie, ar face bine să fie o femeie frumoasă pentru că altfel n-o să vrea nimeni să se uite la fața ei. E clar că Dalai Lama nu e la curent cu standardele de frumusețe din ultima sută de ani. Majoritatea femeilor frumoase nu vor să le admiri fața, ci sufletul și operațiile de pe suflet. Dar pînă la urmă cine sîntem noi să ne opunem dacă o botoxată vrea să vorbească despre “reîncarnale”?

Participanții la un eveniment neo-nazist din Germania au fost surprinși să descopere că localnicii au cumpărat tot alcoolul pe o rază de mai mulți kilometri. Probabil că în Moldova e în fiecare zi cîte un antiprotest din ăsta spontan pentru că tot timpul sînt goale rafturile de alcool.

O femeie din Statele Unite ale Americii a fost arestată după ce a raportat în mod fals la Poliție că soțul ei ar fi omorît-o. Îmi închipui dialogul: “Alo, Poliția, nenorocitul de bărbatu-meu m-a omorît!”, “Cum v-a omorît, doamnă?”, “Definitiv, vreți să vă zic și unde m-a îngropat?”.

Un grup de nudiști s-a luat la harță cu un grup de femei musulmane care făceau baie îmbrăcate, la o piscină din sudul Franței. Dacă e să ne agățăm de tehnicalități, și sirenele sînt puțin ciudate cum se scaldă ele acolo în mare, jumătate dezbrăcate, jumătate îmbrăcate în pește. Cine să le mai înțeleagă?

Localnicii din Fiji au început să găsească pachețele cu cocaină pe plajă, au crezut că-i vorba de înălbitor și s-au apucat să spele rufele cu ele. E bine de știut că toată marfa aia din Sulina a ajuns în sfîrșit undeva și n-a căzut în mîinile unor traficanți internaționali, ci doar în mînecile unor cămăși foarte țepene și energice.

Insula Jersey din arhipelagul Marii Britanii e terorizată de găști feroce de găini comunitare care fugăresc joggerii și atacă mașinile care trec. E clar că, dacă Marea Britanie încă se mai confruntă cu probleme din astea penibile, n-are suficient de mulți imigranți români înarmați cu cuțite lungi de șaorma și sos de usturoi.

O femeie din Spania a fost reținută de Poliție după ce și-a reclamat ginerele la Poliție că nu vrea să-i omoare soțul, deși a primit bani pentru asta. Vă dați seama ce discuții interesante aveau oamenii ăia la masă, de sărbători? “Uită-te și tu cu ce trîntor te-ai măritat. Ăsta nu e în stare să facă nimic prin casă. Nu duce gunoiul, n-are grijă de copii, nici măcar un asasinat nu-i în stare să facă. Să-ți fie rușine, măgarule! Mai pupi testament cînd mi-oi vedea io ceafa!”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Dragi cetățeni români!

  3 decembrie 2019

  Klaus Iohannis nu-i chiar nepotul feldmareșalului Mackensen, dar cu siguranță cîțiva uncheși de-ai săi au bătut pas de defilare pe Calea Victoriei în 1916, cînd nemții au intrat ca-n brînză […]

 • România normală

  3 decembrie 2019

  Nimeni nu știe cum arată România Normală, cu atît mai puțin noul președinte Iohannis, care a apărat acest slogan cu fălcile încleștate, ca și cum s-ar fi temut să nu […]

 • Ruleta românească

  3 decembrie 2019

  Rar a fost dat României să vadă sinucigași mai talentați decât cei din Guvernul Orban. Ar fi, poate, un spectacol simpatic dacă nu i-ar afecta pe deja din ce în […]

 • Rușinea de a fi stîngist

  26 noiembrie 2019

  Datorită mamuților cu păr, cu burtă sau cu chelie din PSD, intelighenția românească de stînga, rușinată, se dopează cu praful marxismului prin cafenele obscure sau prin facultățile de Filosofie, așteptînd […]

 • Țară, țară, vrem președinte!

  26 noiembrie 2019

  Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la președinția României, pentru un al doilea mandat, în iunie 2018, cu aproape un an și jumătate înainte de alegerile prezidențiale. De atunci, KWI așteaptă […]