Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

SRI și SIE, două Vlase comunicante

Zoom SRI și SIE, două Vlase comunicante

Gabriel Vlase a fost propus de Klaus Iohannis la șefia SIE. Lăsăm deoparte CV-ul complicat al domnului Vlase și întrebăm: ce n-a mers bine la SIE în ultimul an de are nevoie acum de un șef? Ce s-a întâmplat la SIE ar trebuie să fie un model pentru toate instituțiile: se dă afară șeful și se așteaptă. După un an iei o decizie: desființezi postul de șef sau nu?

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a spus că e o capcană asta cu autostrăzile, pentru că atunci când vor fi autostrăzi în România, or să crească salariile, iar investitorii vor pleca în alte țări, fără autostrăzi, unde forța de muncă e mai ieftină. Mereu se întâmplă așa: proiectul de țară apare de unde te aștepți mai puțin.

Petre Lăzăroiu, judecător la Curtea Constituțională, a simțit presiuni din partea consilierului prezidențial Simina Tănăsescu. Pe-asta am înțeles-o legat de Justiția din România: toți simt presiuni. Dar mai e ceva ce ar trebui să înțelegem văzându-i pe judecătorii Curții, pe mulți dintre procurori, pe mulți dintre judecători: sunt foarte-foarte slabi, inculți, incapabili să vorbească despre Justiție, anticorupție și societate altfel decât ca niște analiști din ăia de mâna a doua care tocesc scaunele pe la RTV sau Antena 3.

Liviu Dragnea critică zicerea lui Iliescu ”sărac, dar cinstit”. Vezi Doamne, nu pot tinerii să facă afaceri și profit dacă se ghidează în viață după Iliescu. Oo, da, exact asta spusese Iliescu: să nu faceți bani, să nu cumva să vă deschideți afaceri, pentru că atunci o să fiți necinstiți. Asta îmi place la Dragnea, e foarte logic în ce spune, mai ales când face pe prostul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
Ultimele articole