Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Statele Unite ale Amerikii

Zoom Statele Unite ale Amerikii

Autoritățile americane au descoperit că, de zece ani, în Ghana funcționează o ambasadă falsă a SUA care a eliberat sute de mii de vize false în schimbul unor sume exorbitante. Să fim serioși, la ce fake e noul președinte, ce mai contează o ambasadă falsă în plus sau în minus?

Banca Națională a Scoției a declarat că toate bancnotele pe care le emite sînt vegane. Singurul lucru pe care trebuie să-l mai aflăm acum este dacă conțin sau nu gluten.

Cimpanzeii se recunosc unul pe altul după fund, la fel cum oamenii își recunosc unul altuia fețele. Pare o descoperire destul de logică din punct de vedere evolutiv, avînd în vedere că fețele multor oameni seamănă în continuare cu fundul.

Traian Băsescu i-a scris lui Viktor Orbán amenințîndu-l că românii pot ajunge oricînd din nou la Budapesta dacă ungurii îi mai enervează mult. Desigur, unul dintre motivele pentru care românii pot ajunge așa repede la Budapesta este rețeaua de autostrăzi pe care Ungaria o are și la care România, după nenumăratele mandate ale președintelului, ministrului de Transporturi și primarului Traian Băasescu, poate doar visa.

Potrivit unui studiu științific, femeile care fac sex des au o memorie mai bună. Una dintre posibilele explicații ar fi că trebuie să-și aducă aminte cît mai multe detalii ca să le poată scoate ochii partenerilor lor mai tîrziu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

romania100
Editoriale
Ultimele articole