Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ștefăneștii de Jos țin steagul sus

Zoom Ștefăneștii de Jos țin steagul sus

Ați auzit, desigur, de comuna Ștefăneștii de Jos, din Ilfov, unde într-o vreme a fost consilier local – Oooof, viața meaaa! – însuși Adi Minune. Ei bine, Primăria Ștefănești se află într-un veritabil proces de reorganizare și eficientizare, din temeliile eficienței administrative. Sigur, pe undeva e de înțeles, că doar primarul ales în 2020, Ionel Robert Ștefan, a fost trimis în judecată pentru că ar fi violat, în grup, o fată de 12 ani, astfel că instituția e condusă de viceprimarul Virgiliu Gheorghiță. Ei bine, pentru doar trei milioane de lei, sediul Primăriei va fi recompartimentat, renovat și utilat cu tot ce trebuie. Contractul, atribuit în urmă cu ceva mai bine de o lună, în cadrul unei licitații românești, cu un singur ofertant, a ajuns la GM Construzioni SRL din Vrancea, deținută de un domn pe nume Dan Sava, cumătru cu primarul PSD din Focșani, Cristi Valentin Misăilă. O firmă, desigur, bine conectată la contractele cu instituții conduse de PSD. Alături de firma din Vrancea, din acest contract va mai cîștiga și Globexterra SRL, tot din Focșani, companie care a adunat și ea niște ’jde milioane din contracte cu statul.

Și, dacă tot vor avea o primărie nouă, modernă, recompartimentată, băieții din Primărie s-au gîndit să se reorganizeze și pe sine. Adică, pentru doar 640.000 de lei, angajații Primăriei, funcționari și personal contractual, la pachet cu consilierii locali, vor participa la cursuri de perfecționare. Care, desigur, vor fi cu mese, dans și tot ce trebuie la astfel de perfecționări.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint