Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Șugubeții în acțiune

Zoom Șugubeții în acțiune

► Gata, m-am liniștit: "Connect-R și-a schimbat look-ul! Nici Antonio Banderas nu arată la fel de bine ca el. Vei privi de două ori fotografia asta" (cancan.ro, 27 octombrie).

Verdict: BĂ, EJ' NEBUN?

Țin să-i informez pe urechiștii de la Cancan că Antonio Banderas are deja 53 de ani. Și că, exceptînd cazul celebrului banc semi-porcos cu "Bă, și mi-era o rușine de omu' ăla…", soțul doamnei Griffith nu prea mai e ce obișnuia să fie, de pildă, în Desperado (Robert Rodriguez, 1995). Pe de altă parte, comparația dintre Connect-R și Banderas mi se pare, evident, deplasată. Formularea corectă era "Nici Jean de la Craiova nu arată la fel de bine ca el". Sau Ștefan Bănică, după caz.

► În caz că mai avea cineva vreo îndoială privind eficacitatea departamentului de PR al Patriarhiei Române: "ȘUGUBĂȚ, CU ȘAPCĂ ȘI BLUGI! IATĂ cum arăta PATRIARHUL DANIEL ÎN TINEREȚE" (libertatea.ro, 28 octombrie).

Verdict: SĂ RÎDEM PUȚIN CU PREAFERICITUL DANIEL

O singură întrebare am în ceea ce-l privește pe șugubățul nostru patriarh: oare n-ar merge și un preafericit magazin de blugi (sfînțiți cu aghiazmă de la Trei Ierarhi, evident) în mall-ul care tocmai se construiește sub Catedrala Neamului?

 

► Îmi place mult cum jurnaliștii de la gandul.info descoperă periodic atît apa caldă, cît și propriul site. Un exemplu recent: "VIDEO. Ce face un violonist întrerupt în public de un telefon mobil" (26 octombrie 2013).

Verdict: BUNĂ DIMINEAȚA! – EDIȚIE SPECIALĂ

Practic, violonistul în speță, Lukas Kmit din Slovacia, mai făcuse o dată același lucru, tot pe gandul.info. Dar tocmai pe 23 ianuarie 2012, sub genericul "VIDEO. REPLICA extraordinară a unui violonist întrerupt de un telefon mobil în timpul concertului". În caz că, totuși, nu ne-a intrat bine-n cap ce face un violonist, același violonist, cînd un bou își uită telefonul mobil deschis într-o sinagogă unde se concertează, le propun analiștilor muzicali de la Gândul să ne mai livreze o dată această știre senzațională. Să zicem pe 14 martie 2014, dacă n-are nimeni ceva împotrivă. Sînt curios dacă, în cele din urmă, violonistul sare la bătaie.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint