Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tanti Viorica, jurnal de protestatar

Zoom Tanti Viorica, jurnal de protestatar

Dragă jurnalule, ce-am văzut zilele astea că se întîmplă la Paris, orașul supranumit și Veneția Nordului, mă umple de tristețe și mă îngrijorează. Mă umple de tristețe pentru că n-am vizitat niciodată Big Ben-ul sau Empire State Building de-aproape și acum, dacă le incendiază prostestatarii, s-ar putea să nu mai apuc vreodată. În același timp, mă îngrijorează pentru că am auzit că indivizii ăștia caută în special lucruri frumoase și scumpe pe care să le distrugă. Dacă citiți rîndurile astea, huliganilor, să știți că n-o să puneți mîna niciodată pe balerina de porțelan și pescarul chinez pe care le-am moștenit de la mămica.

Aș vrea să clarific acea fotografie care a circulat în mediile internetice în care pare că domnul Juncker m-a luat de mînă și mă duce să facem lucruri necuviincioase. Este complet neadevărat. Da, domnul Juncker m-a luat de mînă, dar a făcut-o doar pentru că m-a văzut că am dificultăți de citire și a crezut că sînt oarbă. Nu a fost vorba de nimic rușinos la mijloc.

Am avut, zilele trecute, cel mai urît coșmar. Se făcea că convocase domnul președinte Dragnea un consiliu de partid, dar cînd să mă duc acolo, în loc să intru la CEx, am intrat la DEX. M-am trezit urlînd. Vise din astea chiar nu se fac la oameni. Poți să-i omori cu zile.

Am aflat că mai mulți primari din România s-au întîlnit și au făcut un fel de alianță numită Alianța Vestului. În primul rînd, mi se pare un nume destul de tîmpițel. Toată lumea știe că vestul depinde foarte mult de cum stai cu fața. De exemplu, dacă stau cu fața într-o direcție, vestul e într-o direcție. Dar dacă mă întorc cu spatele, vestul e în altă direcție. În al doilea rînd, genul ăsta de alianță face foarte mult rău României deoarece lansează ideea că românii sînt organizați și pot să facă alianțe fără să se bîrfească și să se pizmuiască. Cred că măcar în anul Centenarului avem datoria să spunem adevărul.

Voi i-ați scris lui Moș Crăciun să vă aducă lucruri frumoase? Ha-ha, bineînțeles că nici eu nu i-am scris pentru că sînt femeie în toată firea și om politic, și nu mai cred în povești. Eu i-am desenat direct ce să-mi aducă, ca să fiu sigură că înțelege chiar dacă nu vorbește limba românească.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Bine ca dom.Jungher era doar la primul pahar….Nici nu ma gandesc ce s-ar fi putut intampla daca-i ravasea Vasilichii coafura aurie,riscant sa ramana cu mesa in mana…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint