Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Țara e guvernată, minte ce-ți mai trebuie?

Zoom Țara e guvernată, minte ce-ți mai trebuie?

“Țara e guvernată și Parlamentul poate legifera”, a spus președintele Iohannis, moment în care nu doar că anticipatele par o idee proastă, dar chiar și alegerile la termen ar trebui reevaluate ca oportunitate. Mă rog, să zicem că ne-ar obliga CCR în final să le ținem, dar până atunci zic să nu ne grăbim.

Dan Barna se simte trădat de prietenul Ludovic Orban. Nu, încă nu e scandalizat, ceea ce arată cât de departe este totuși Barna de realitate.

Mihai Chirica, bogatul și disidentul Chirica, va candida la Primăria Iașiului sprijinit de PNL deși, zice omul, nici nu ar avea mare nevoie de sprijin. Practic, omul apelează la PNL doar ca să-i facă în ciudă PSD-ului.

Atât de tare s-a supărat USR pe PNL încât a fost dezlegat Andrei Caramitru. Omul, că altfel nu putem să-i spunem, și-a făcut datoria, a secretat împotriva PNL aceleași bale care făceau furori pe Facebook împotriva PSD.

Klaus Iohannis: “Nu avem nevoie de politicieni alarmiști în legătură cu virusul din China”. Ministrul Sănătății, Victor Costache: “Avem stocuri de mâncare pentru o perioadă bună de timp”.

Ludovic Orban respectă decizia Curții Constituționale cu privire la desemnarea premierului, dar asta nu înseamnă că nu vede în această decizie un partizanat pentru PSD. Chestia asta ar trebui ea însăși introdusă în Constituție: Te respect, dar te bag în pizda mă-tii!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale