Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Taxele pot conține urme de Boloș

Zoom Taxele pot conține urme de Boloș

După câteva săptămâni de dezechilibru mental evident, de abuz psihic – nu m-aș mira să fie făcut prost și tâmpit de colegi –, Boloș a înțeles despre ce e vorba în pachetul ăsta de lei făcut de Ciolacu și semnat și de el: „Mizăm pe un impact de două miliarde de lei la bugetul de stat, dar oamenii mizează pe o creștere salarială pe care o așteaptă cu mare interes“. Altfel spus: e bine pentru toți. Aproape că se miră acest popă incapabil de ce naiba nu se măresc taxele și contribuțiile mereu, că veste mai bună pentru cetățeni nici că există.

Probabil că, peste câteva luni de zile, Boloșul va fi ejaculat din guvernare și din politică, așa cum s-ar exprima Marean. Probabil se va dedica preoției și acelei lumi unde incapabilii și aerienii ca el se simt bine. Pentru că asta poate să propună alianța dintre primele două partide din România la Finanțe: un popă inept.

Nimeni nu a știut de această perspectivă la alegerile trecute. Nici un partid nu s-a prezentat în fața electoratului cu această perspectivă, propunere, inițiativă: dragi români, noi vom pune un popă cu creier de jucărie la Finanțe.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Acum cinstit, detașat și obiectiv. Nu este de Eugen Ionesco? „Pompierul este un duhovnic…”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint