Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

“Te lepezi de Zorblox?” “Mă lepăd!”

Zoom “Te lepezi de Zorblox?” “Mă lepăd!”

Papa Francisc a anunțat că e dispus să boteze chiar și extratereștri, dacă aceștia i-ar cere asta. Cel mai probabil și Patriarhul Daniel ar face același lucru pentru extratereștri, dacă aceștia ar plăti pentru asta.

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a declarat că țările membre trebuie să strîngă din dinți și să verse mai mulți bani pentru apărare. În replică, președintele unei anumite țări ar fi întrebat dacă e OK ca, în timp ce varsă, să se țină de un gard.

Grecia a vîndut sediile mai multor ministere, precum și pe cel al Poliției din Atena. Din păcate, nu toți polițiștii au fost vînduți, majoritatea fiind deja cumpărați.

O grădină zoologică umană și-a deschis porțile la Oslo, în încercarea de a combate rasismul din Norvegia. Se estimează că inițiativa va avea un succes răsunător, similar cu cel al deschiderii a 1.000 de cîrciumi în Vaslui, în încercarea de a descuraja violarea babelor.

Un inventator american a realizat ochelarii de realitate virtuală pentru găini: o pereche de ochelari care le păcălește pe găini să creadă că sînt libere și pot zburda liniștite pe un cîmp virtual. Potrivit primelor informații, dispozitivul este extrem de eficient, fiind testat ani întregi pe oameni.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint