Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Televiziunile dreptei scot corupţii la înaintare

Zoom Televiziunile dreptei scot corupţii la înaintare

Dată afară de către Boc în 2011, luată la puricat de către ANI de ochii presei, că prea nu se mai putea, Daniela Nicoleta Andreescu a revenit în ultimele zile în forţă pe televiziunile de nişă ale pretinsei drepte: Naşul TV şi B1 TV. Astfel, în plin scandal al caselor RAAPPS date pe ochi frumoşi unor demnitari alungaţi de multă vreme din funcţii de către electorat, Daniela Andreescu a fost adusă pe ecrane pe post de expert independent în materie de case de protocol. Din această calitate, doamna cu pricina a reuşit să explice ce face greşit Guvernul, de ce este jaf la RAAPPS şi ce interese meschine se ascund în spatele listelor date publicităţii săptămâna trecută.

Cum de se pricepe atât de bine doamna? Păi, pentru cei care au uitat de ce a fost şutuită din Guvernul Boc, poate se cuvine să reamintim că Daniela Nicoleta Andreescu era secretar general al Guvernului, funcţie pe care a folosit-o la maximum pentru a închiria soţului şi fiicei generoase spaţii ale RAAPPS pe chirii, evident, modice. Tot ca SGG a reuşit să-şi angajeze fiul vitreg pe post de consilier personal la Secretariatul Guvernului şi, apoi, pe post de director ce se ocupa cu administrarea fondului imobiliar. Normal că, acum, Andreescu este prezentată drept expert, căci, de vreme ce nu e încă în puşcărie, înseamnă că ceea ce a făcut este nu doar corect, ci şi de dreapta, conform doctrinei de reformare a statului.

Publicat în Cațavencii, nr. 3 (81) 2013

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint