Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Teo lingurarul

Zoom Teo lingurarul

Teodosie Tomitanul a împărtășit cu aceeași linguriță zeci de adulți și copii. Așa e la ei, la popii lingurari.

O bătrână din Craiova e blocată de trei luni în Vama Veche. Dar ce femeie, ce femeie harnică și gospodară! A adunat toate cuiele pe care le-a găsit pe plajă. O găsiți la Bibi, 50 de lei gramul.

După înghesuiala dela intrarea în țară, putem spune că starea de alertă a lui Șică Orban ne-a cam lăsat cu Nădlacii în vine.

După aglomerațiile din parcuri, medicii se tem ca nu cumva evoluția îmbolnăvirilor să fie în forma dinților de Herăstrău.

Tot mai mulți conspiraționiști care protestează în Piața Victoriei cred că setul de măsuri luate de Guvern pentru protejarea cetățenilor împotriva COVID-19 nu există.

Peste 100 de persoane au participat la înmormântarea unui tânăr în Vrancea. Probabil că niciodată n-a răsunat mai adecvat boceala: Unde te duci, Vasile? Ia-ne și pe noi!

Ludovic Orban a fost în week-end în vizită la fabrica de armament de la Cugir. OK, Șică, bravo, iar după aia te întrebi de unde levin tot felul de idei tâmpite conspiraționiștilor!

OMS a zis că studiază o posibilă legătură între COVID-19 şi maladia Kawasaki, un sindrom inflamator care afectează copiii. Pfuu, devine din ce în ce mai costisitoare treaba. Niște ventilatoare acolo mai treacă-meargă, dar dacă o luăm cu Kawasaki, cu alea-alea…

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint