Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tigrul platanului, cea mai respectată instituție din România

Zoom Tigrul platanului, cea mai respectată instituție din România

Potrivit unui sondaj de opinie efectuat pe un eșantion reprezentativ de 32 de milioane de români, cea mai de încredere instituție a statului în 2018 este tigrul platanului, micuța insectă cu aripi căcănii și mușcătură enervantă, acesta reușind să surclaseze nume mult mai prestigioase precum Biserica, Armata, Jandarmeria, Poliția și Lăutarii.

“La început mi se părea un dăunător absolut îngrozitor”, spune Dumitru Istrate, contabil și filatelist amator. “Prin comparație cu celelalte instituții ale statului, însă, chiar își face treaba, nu bate oamenii pe stradă, nu îi fură și nu face declarații sforăitoare la televizor. Vă zic, eu de fiecare dată cînd am o problemă sun la tigrul platanului. Nu-mi rezolvă problema, dar măcar nu o înrăutățește, cum fac ceilalți. Dacă tigrul platanului ar candida la alegeri, eu l-aș vota.”

De aceeași părere cu Dumitru sînt și alte milioane de români care îl sprijină acum pe tigrul platanului să-și facă un partid politic sau măcar o mișcare, sub deviza “Suge, dar nu fură”, pentru că România merită să devină tigrul economic al platanului, din Europa.

1 comentariu

  1. #1

    Mai sa fie, daca nu la asta ma gandesc si eu de cate ori ma ia cu greata si cu ameteala de la lacrimogena aia nemteasca cu care ii oprima institutiili din UEromanika, fix la fel ca jandarii pe nevinovatii diafani din Piata, pe bietii nostri tigrisori ciupitori si pe bampiricii care cica ne dau zika, pe care am ajuns sa ii simpatizez sincer prin comparatie. Mai bine votez cu unii care ”Suge, dar nu fura” decat cu unii care ne mai ”si otraveste”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100