Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Toleranță zero în aer expirat

Zoom Toleranță zero în aer expirat

Toleranța la violență trebuie să fie zero, zice Victor Ponta, după ce Daniel Barbu a făcut cunoștință cu viața dură din Club A și împrejurimi. Probabil, după două-trei săptămîni, Ponta va ajunge, la fel ca în cazul noului Cod Rutier, la concluzia că toleranța poate să fie, totuși, de zero virgulă doi, că, na, poate mai merge omul la nuntă, la proteste.

Șef al Tineretului Social-Democrat a fost ales Mihai Sturzu. E băiatul acela cu fața mai stîlcită ca a Paulei Iacob și care cînta versuri infantile într-o trupă de playback. Indiscutabil, cu fața sa odihnită, Sabin Gherman ar fi părut ceva mai fresh decît Mihai Sturzu. Și probabil cîntă și mai bine.

De luni, Victor Ponta e într-o vizită de trei zile în Statele Unite ale Americii. Cum statul i-a plătit cazarea, de data asta Sebi Ghiță nu i-a dat decît bani de buzunar.

Va fi reamenajată zona din jurul Casei Poporului. Aici, parlamentarii ar vrea să se găsească parcuri, zone de relaxare pe iarbă, terase. Bineînțeles, ca să se realizeze toate acestea este nevoie să se dărîme actualul zid din jurul Casei Poporului, dar și lanțul uman al protestatarilor împotriva RMGC.

Nicolae Bănicioiu i-a dat lui Victor Ponta o colivie în care, cică, să-și petreacă zilele rămase din mandat "cucul" Traian Băsescu. Fetele din scandalul cu tinerele modele prostituate spun că Nicu Bănicioiu ar fi ultimul care să vorbească ceva despre "cuc".

Cei 33 de mineri care s-au blocat în subteran în luna septembrie au intrat din nou în mină, în semn de protest pentru blocarea proiectului Roșia Montană. Ecologiștii acuză acum Guvernul de corupere de mineri.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint