Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tot mai mulți dealer-i își îndoaie făina cu cocaină

Zoom Tot mai mulți dealer-i își îndoaie făina cu cocaină

Fenomen neobișnuit pe piața neagră din România, unde tot mai mulți dealer-i de făină au început să recurgă la gesturi extreme și își îndoaie marfa cu alte substanțe inferioare– de exemplu, cu cocaină. „Nici nu vreau să vă spun ce surpriză neplăcută am avut după ce am cumpărat niște făină ca să fac zece cozonaci cu lămîi și spirt ca să supraviețuim coronavirusului, și în loc să iau marfă ca lumea am primit niște cocaină columbiană de puritate maximă care ne-a energizat pe toți și ne-a făcut să vrem să lucrăm în publicitate“, povestește o gospodină din Gorj. „Toți copiii noștri trăgeau firimituri pe nas și începuseră să se creadă fie maneliști cunoscuți, fie fotbaliști apuși, fie moștenitori de miliardari cu mustață. Așa ceva nu se poate, ar trebui să intervină Protecția Consumatorului.“

Situația nu e deloc un caz izolat. Și alți români prudenți care au dorit să facă rost de produse de pe piața neagră s-au plîns că au luat țeapă. Probabil cel mai dramatic caz, însă, este cel al unui bărbat din Dorohoi care și-a comandat 45 de suluri de hîrtie igienică pentru apocalipsă și a primit în schimb două exemplare ale cărții Pas cu pas de Klaus Iohannis.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale