Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Trei alte poliţiste, violate din greşeală, în timpul unei reconstituiri de viol

Zoom Trei alte poliţiste, violate din greşeală, în timpul unei reconstituiri de viol

Lovitură de teatru în cazul poliţistei care îşi acuză superiorul că a violat-o, după ce, în timpul reconstituirii violului, alte trei poliţiste au fost violate din greşeală de către superiorii lor, din dorinţa de a simula situaţia cît mai realist.

“Noi luăm lucrurile foarte în serios aici în poliţie şi încercăm să ne facem treaba cît mai profesionist. Nu puteam să stăm aşa cu mîinile în sîn fără să aflăm ce s-a întîmplat de fapt cu colega noasră. Dacă lucrurile au mers prea departe în timpul reconstiturii, şi alte trei colege au ajuns să fie violate, din greşeală, asta e doar pentru că încercam să aflăm adevărul şi punem prea mult suflet în ceea ce facem. Nu cred că poate cineva să ne acuze de neprofesionalism”, a declarat chestorul Marian Cuescu, ofiţerul care coordonează cercetările.

Întrebate dacă vor depune plîngere, poliţistele violate au declarat că totul a fost pentru o cauză nobilă şi că e normal să fie şi ele violate, nu doar colega lor, pentru că e strigător la cer ca în poliţie să existe discriminare şi doar unele agente să fie favorizate.

Pînă la această oră, poliţia nu a anunţat cînd va avea loc reconstituirea violului celor trei poliţiste, însă se estimează că în timpul acesteia alte şase poliţiste vor fi violate, absolut accidental.

Exclusiv online

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint