Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tudor Chirilă (s-a stricat și Vama Veche): “Nu sînt mamă, nici n-am cum să fiu, dar am multe lucruri cu care pot să compensez.”

Zoom Tudor Chirilă (s-a stricat și Vama Veche): “Nu sînt mamă, nici n-am cum să fiu, dar am multe lucruri cu care pot să compensez.”

Gen Da, mamă, sînt beată

Tudor Chirilă (s-a stricat și Vama Veche): “Nu sînt mamă, nici n-am cum să fiu, dar am multe lucruri cu care pot să compensez.” (Vocea României, 25 septembrie)

Cel mai probabil, Tudor Chirilă a ajuns la vîrsta introspecției. Vîrsta aia la care tragi linie și calculezi cîte lucruri ai făcut dintre lucrurile pe care ți le-ai propus. Se pare că treaba asta cu a fi mamă nu i-a ieșit, și poate că-i mai bine așa, pentru că alăptatul și consumul de alcool după concerte nu prea merg bine împreună. Da’ nu-i nimic, poate-i iese măcar aia cu “Am să mă-ntorc bărbat”.

 

Gen Ochii care nu se văd se scot

Mihai Trăistariu (ciudat): “Mai am doi frați și o soră, iar eu, fiind cel mai mic, luam bătaie mereu de la ei. Vasile, pictorul, care acum este blîndețea întruchipată și e mereu cu capul plecat, în copilărie era cu totul diferit. La 16 ani făcea culturism, iar cînd venea de la antrenamente, exersa pe mine. A venit însă și răzbunarea, cînd, în joacă, l-am lovit cu un bulgăre de nisip în ochi. A ajuns la doctor și vederea i-a slăbit. După un an, l-am lovit, tot în joacă, cu un bulgăre de zăpadă în ochiul celălalt, iar acum poartă dioptrii -4 și cred că asta se întîmplă și din cauza mea, Vasile fiind singurul din familie care are probleme cu vederea.” (Libertatea, 26 septembrie)

Și cu asta cred c-am explicat totul despre Mihai Trăistariu și de ce e el atît de diferit față de ceilalți copii. Singurul mister nedeslușit e cum putea tînărul Trăistariu să facă bulgări de nisip. Cel mai probabil îl ajuta pisica familiei.

 

Gen Lumea tristă a lui Banciu

Radu Banciu (Banciu-Gol): “După cum știți, ieri am prezentat o imagine umflîndu-ne în piept cu Stade Velodrome, prietenii noștri, care au pus un banner acolo. S-a demonstrat, între timp, că un facebookar din ăsta, pentru care era importantă gloria de moment, ar fi trucat imaginea și, vezi Doamne, a rîs toată presa românească de Radu Banciu, că «Uite cu ce se fălea el, că ar fi ajuns idolul stadionului Velodrome și el, de fapt, săracul, este un nimeni». Da, așa este. Am plăns și eu toată noaptea că am fost păcălit.” (Adevărul, 23 septembrie)

Nu știm ce e mai trist în povestea asta: că un bărbat de 45 de ani încă nu știe cum funcționează Internetul sau că un băiat de pe Internet și-a pierdut zece minute bune din viață trucînd o poză cu Banciu.

 

Gen SRI și Jandarmii ne atacă cu raze

Stelian Ogică (victimă a sistemului Loto-Prono): ”Îmi fac bagajul. Mă mut din țară, în Anglia. Nu mai are cine să mă apere aici. Acolo am totul pregătit. De peste 15 ani eram apărat de președintele Vadim Tudor. Tot timpul el mi-a luat apărarea. Eu, la data morții lui, eram singurul ales public din țară care nu imigrase. Nu pot să comentez mai mult. Atît spun! Sînt multe lucruri care le știe doar Serviciul Român de Informații.” (Cancan, 22 septembrie)

Iată că mai există și vești bune pe lumea asta: Stelian Ogică emigrează. Bine, e destul de nasol pentru englezi și pentru loteria lor, dar nu poți s-o arzi așa arogant ca David Cameron și să crezi că o să-ți meargă la nesfîrșit.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
 • Peisaj cu tractor românesc trăgînd cu lanțul de Coloana Infinitului

  23 aprilie 2024

  Scuip sînge ca Bălcescu și nu sînt în Sicilia, să-mi scurm în cimitirul săracilor culcuș. Goniți-mă cu pietre să întregesc familia celor cu țara-n traistă, de sila voastră duși. Cînd […]

 • Nebunii care se visează președinți

  22 aprilie 2024

  Gafa cu desemnarea lui Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei va avea consecințe la celelalte alegeri. Împreună și separat, PSD și PNL vor pierde voturi, vor fi obligate să-și schimbe tactici, oameni […]

 • Monologul unui telefon cu fise, rămas fără certificat de revoluționar

  16 aprilie 2024

  Prea mult sictir, prea multă operetă și un exces nebun de figuranți, a mai rămas puțină Julietă și un profesor de-ngropat talanți, și-o urmă de Romeo în culise descoperită de-un […]

 • Adio, Army

  15 aprilie 2024

  Cînd aliatul Rusiei atacă Israelul și se pregătește să complice și mai mult socotelile de securitate ale lumii civilizate, te întrebi iar, a suta oară, unde sînt banii armatei române. […]

 • Invitație la nuntă

  9 aprilie 2024

  Nimeni nu-i simte îngerului lipsa (mecanic de-ntreținere în cer). Veniți să reparați Apocalipsa, că dă Natura în marșarier! Cel care-a scris că veacul ăsta jalnic va fi religios ori de […]

 • Generalii lui Piedone

  8 aprilie 2024

  De cînd Piedone a devenit preferatul sondajelor, o armată de scarabei politici a început să fojgăie pe lîngă el ca împrejurul unui tomberon. Voiculescu i-a organizat o lansare fastuoasă la […]

bijuterii argint