Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Tudorel Toader anulează sentințele completelor de judecată de la Vocea României

Zoom Tudorel Toader anulează sentințele completelor de judecată de la Vocea României

La doar cîteva ore după ce a anunțat că vrea să anuleze sentințele completelor de cinci judecători, Tudorel Toader, ministrul Justiției, lovește din nou, spunînd că vrea să facă dreptate și în cazul jurizărilor defectuoase de la Vocea României, adevărata miză politică a momentului.

“Avem foarte multe persoane jurizate incorect la Vocea României, care se plîng de nedreptățile la care au fost supuse”, a declarat Toader. “De exemplu, mi-a ajuns la urechi zvonul că unul dintre jurați avea mereu pielea de găină în timpul proceselor. Alt jurat a declarat în public că vrea să se întoarcă bărbat, iar un alt jurat și-a găsit iubita în pat cu un bărbat care-și parchează mașina pe dos. Sînt detalii care zădărnicesc toate tentativele noastre de a obține o Justiție imparțială. Nu se poate așa ceva, oameni buni. Dup-aia ne mirăm de ce pierdem procese pe bandă rulantă la CEDO.”

O eventuală amnistiere a tuturor concurenților care nu au reușit să întoarcă scaunele juraților de la Vocea României ar putea, spun specialiștii, să scufunde România în haos, pentru că i-ar face pe respectivii să-și mărească tarifele pe care le percep la nunți și botezuri și să amenințe însăși celula de bază a societății: mirii care vor muzică live la nuntă, nu DJ. “Nu-i de ajuns că avem criminali și violatori liberi pe stradă? Acum vor să avem și cîntăreți care au impresia că meritau să cîștige Vocea României! Nu ne mai facem bine”, a declarat un nuntaș care a dorit să-și păstreze anonimitatea.

Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

bt
romania100

Editoriale
romania100