Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Turcescu de România

Zoom Turcescu de România

► Colonelul Robert Turcescu s-a trezit pus pe lista de transferuri. B1, televiziunea fraților Păunescu, pare că vrea să-și înnoiască parcul de lingăi. Mai întîi a renunțat la bătrînul utecist de talie mică Ion Cristoiu, cel care și-a propus să încheie turul televiziunilor de știri mai repede decît încheie o centuristă turul unei parcări de TIR. Cristoiu a intrat pe ștatele de plată ale României TV, pe al cărui patron, Sebastian Ghiță, maestrul îl umplea, mai deunăzi, de bale și muci. Acum a venit rîndul lui Robert s-o apuce spre RTV și să mănînce pîinea amară a exilului, pe care Sebi Ghiță i-o va unge cu flegmele produse la B1.

Trebuie spus că, pe măsură ce Băsescu se afundă în mlaștina istoriei, banii dinspre Niro nu mai ajung la salariații B1 și Evz. Triadele chinezești din Complexul Europa care au crezut în libertatea și independența presei portocalii s-au prins că Niro le irosește banii. Așa că șomajul și-a arătat colții, iar Turcescu se vede nevoit s-o ia pe urmele lui Cristoiu spre colecția de papagali cu care Sebi Ghiță distrează publicul României TV.

► De luni încoace, Realitatea TV are un nou director editorial. Desigur, este nimeni altul decît prezentatorul Revelionului organizat de Marian Vanghelie și fost perdant al poziției de director interimar al TVR. Ați ghicit, Rareș Bogdan se numește și seamănă foarte tare, atît la nume, cît și la mutră, cu închipuitul ăla care se crede ziarist. Sincere felicitări și toate cele bune! În sfîrșit se explică și prețul mare al biletelor de la Vanghelionul de anul acesta; nu-i de colo să-ți cînte la ureche, lîngă biscuiți, ditamai directorul editorial.

► Înainte ca Dan Andronic să-i pună o nouă sumă, mai convingătoare, în fața ochilor, Ion Cristoiu se întreba pe Facebook dacă mai are rost să scrie pentru niște spălați pe creier. Acum, că s-a rezolvat cu bine partea financiară, lucrurile au revenit la normal: “maestrul” scrie, în continuare, alături de niște spălați pe creier.

1 comentariu

  1. #1

    Este cu siguranta regrupare.
    Nimic nu se pierde ci doar se transforma.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint