Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Turist găsit de salvamontiști după ce s-a rătăcit pe plaja din Mamaia

Zoom Turist găsit de salvamontiști după ce s-a rătăcit pe plaja din Mamaia

Vești bune pentru familia unui bărbat de 32 de ani din Buzău, care a fost găsit de salvamontiști la patru zile de la dispariție, tremurînd și delirînd cu capul pe un colac unicorn, aflat într-o zonă mai greu accesibilă a plajei din Mamaia. Potrivit salvatorilor, bărbatul plecase de pe șezlong ca să se răcorească în mare, dar după primii 60 de kilometri s-a rătăcit și n-a mai știut încontro s-o ia. „Ne-a spus că lăsase o dîră de coji de semințe pînă la șezlong, dar a bătut vîntul și au zburat“, spune unul dintre salvatori, care a ținut să precizeze că bărbatul e în afara oricărui pericol. „E deshidratat, dar e bine. Noroc că s-a uitat la foarte multe documentare despre supraviețuire și timp de patru zile s-a hrănit numai cu sîmburi de nectarine îngropați în nisip, chiștoace de țigări și mîncare de la restaurantul de lux din apropiere.“

De la înființarea serviciului de Salvamont Constanța, peste 140 de turiști au avut nevoie de ajutor, ei rătăcindu-se din cauza plajelor mult prea late. Din fericire, salvamarii au avut mult mai puțin de treabă pentru că nimeni nu mai are chef să intre și în apă după ce a mers atîta prin deșert.
Citeşte mai multe despre:

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale