Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Țuțu o apără pe Țuți

Zoom Țuțu o apără pe Țuți

Senatorul Adrian Țuțuianu este șeful Comisiei de control al SRI din Parlament. Mai este și un tip foarte inexpresiv care, după audierea lui Eduard Hellvig în comisie pe tema Coldea, a dat multe declarații seci, dar cumva omul dădea niște speranțe de normalizare în relația Parlament-SRI. Gândiți-vă, se vehicula ca nume de șef al acestei comisii Georgian Pop, moartea transparenței, un individ care e în stare să-și spună și numele în atâtea cuvinte încât să nu înțelegi nimic.

Ei bine, Țuțuianu e praf. A fost nevoie să treacă niște zile pentru ca omul să mai scoată câteva vorbe pe gură. Verdict: varză.

Acum câteva zile, fiică-sa a postat pe Facebook o prostie despre protestatarii din Piața Victoriei: că junglă, că mizerie, că-i e scârbă! Mă rog, chestii pe care putea să le debiteze una care se pozează în casă cu haină de blană și bot erect, de piți.

Ce face taică-su? Zice asta: “Postarea a fost una neinspirată, dar pe fond, dacă tot susținem că toată lumea are dreptul să spună ceva, cred că și copiii mei au dreptul să spună ceva”. Nu, Țuțu, nu! Țuți a lu’ matale a spus o mizerie, și-a scuturat păduchii din blană și a ieșit prostia aia. Pe fond, pe formă, pe fund, oricum o iei, e o mare prostie.

Vedem însă aceeași abordare ca la toți ceilalți pesediști: dom’le, noi nu greșim, dar dăm înapoi cu toate ordonanțele și proiectele de legi pentru că s-au excitat dobitocii. Nu vrem măcel, dar, altfel, să știți, avem dreptate!

Însă, veți spune, Țuțu o apăra pe Țuți a lui.

Iată ce zice omul mai departe, despre ce se întâmplă în stradă: “Într-un ziar din Prahova se spune că o companie multinațională și-a trimis salariații la protest. Este o chestiune care ține de securitatea națională. Ziaristul Dan Andronic spune că mai multe companii multinaționale au dat liber angajaților pentru a merge la protest, deranjate probabil de unele prevederi ale Codului Fiscal, de prevederile unei directive europene privind impozitarea profitului în țara unde profitul se realizează. Din această perspectivă, vreau să avem o discuție în comisia de specialitate a Parlamentului și să ne lămurim dacă există vulnerabilități majore legate de securitatea națională”. Deci, unul care e pus paznic la SRI își delimitează contextul discursului: un ziar din Prahova spune…, ziaristul Dan Andronic (pe bune, ziarist?). Pentru asta, omul nostru cere “o discuție în comisia de specialitate a Parlamentului”.

Iar oamenii se întreabă: bă, n-o fi cineva care să ia puterea în PSD, să-l dea jos pe Dragnea? Oo, ba da, Țuțu.

1 comentariu

  1. #1

    Dan Andronic este un epigon al Marelui Maestru Cristoiu, un urmas demn crescut la umbra maretului boschet din Gagestii gainilor-care-nasc-pui-vii.

    Tztutzulina este o fatuca capabila sa razbeasca singura in viata, daca are proptele solide. Daca nu, nu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint