Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

TVR, aceeași mizerie

Zoom TVR, aceeași mizerie

La TVR s-a întâmplat un rahat mic peste un rahat foarte mare care este însăși TVR.

Ne-am tot întrebat anul trecut ce se întâmplă cu TVR și cu nesfârșita reformă a TVR, începută când Burebista era mic și se juca cu rating-ul în țărână.

Marele prost gust și infinita nesimțire nu s-au întâmplat de Revelion cu Vacanța Mare. Infinita nesimțire este ce se întâmplă de ani de zile acolo, iar de câțiva ani, odată cu Doina Gradea, vorbim de un adevărat dezmăț. Useristul Bulai vrea să pună lucrurile la punct pentru că progamul de Revelion a zădărnicit eforturile împotriva pandemiei: Vacanța Mare feat. Bittman au instigat la nepurtarea măștii și la ignorarea măsurilor de protecție și distanțare.

Jalnic programul, o mizerie care ar fi trebuit stopată de cei care se ocupă cu asta în TVR. Numai că mizeria asta de program este reƶultatul unei mizerii enorme și foarte scumpe care este TVR-ul de ani buni.

Toate discuțiile despre TVR sunt duse în termeni exclusiv politici, iar toți oamenii politici și toate partidele consideră TVR o mică armă. Din ce în ce mai mică. Cei care sunt numiți la TVR se comportă ca atare: sclavi ai politicului, niște pupători în cur dispuși să facă orice pentru a rămâne cât mai mult în funcție. Toți cei care au condus TVR au slujit lor înșile, partidelor și grupurilor de interese care i-au numit. Mai toți au fost oricum niște incapabili, raportat la sarcina reformării TVR, însă nici nu s-a pus problema.

De-acolo de unde o fi el, Dragnea zâmbește, pentru că a pus și el o cărămidă la acest dezastru. Sau, mai bine zis, a mai luat o cărămidă din turnul TVR. Bugetul TVR nu mai are nici o legătură cu taxa radio-TV, ci exclusiv cu bugetul aprobat în Parlament și, implicit, cu majoritatea care guvernează. Practic, TVR nu mai are nici o legătură cu interesul publicului, ci exclusiv cu interesul majorității de guvernare și cu mâna care îi votează bugetul. Observăm că toate aceste manevre se vor desfășura sub umbrela „interesului național“. TVR este chemată să se alăture efortului oamenilor de bine în construirea unui viitor luminos.

De-acum, vom asista la o cunoscută porcărie: comisii, anchete, audieri… pentru ca, în final, să ne fie prezentată o nouă conducere a TVR. Una „bună“, nu ca aia „pesedistă“.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

 1. #1

  Poporu-i într-o vacanţă continuă. Într-o vreme, ca sa fie întreţinut circul, era ,,cenaclul flacăra”, ca-n timpurile astea tulburi să-i scoată de la naftalină pe ,,îmbogăţiţii” de la ,,vacanţa mare”. În târg se vorbeste că Mihaescu (ăla chelu’, pt cine nu-i în temă) fiind ,,acoperit deconspirat” a fost scos prin vară ca ,,să se plângă” că-i merg prost ,,afacerile” tocmai pt. a duce în derizoriu orice încercare de reacţie serioasă la forţarea punerii pe butuci a firmelor autohtone. ,,Sclavi ai politicului” n-au ajuns numai cei care sug de la ţăţa numită înca tvr ci , din pacate, aproape toţi ,,din media” care sug la ţăţa numita ,,patron” (practic nu-i nici o diferenţă faţă de tvr că doar tot de la popor ,,sugţţ banii) şi care urmează ,,cu sfinţenie” politica editorială a acestuia.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
 • Tulpina din grădina Maicii Domnului

  2 martie 2021

  Motto: Într-o grădină, sub o tulpină, zării un virus ca o lumină. Să-l rup se strică, să-l las mi-e frică, că vine altul și ni-l ridică. A trebuit să treacă […]

 • America ungarului cenușiu

  2 martie 2021

  Puține țări de pe planeta Pămînt egalează România în devotamentul arătat Americii. Parteneriatul strategic pe care, altminteri, SUA îl are cu multe națiuni a atins la noi standarde evanghelice și […]

 • Nepriceputul cu patalama

  2 martie 2021

  Cu 15 zile înainte de a se împlini 165 de ani de la dezrobirea romilor în Țara Românească (166 de ani de la dezrobirea lor în Moldova), Curtea de Apel […]

 • O moarte simbolică

  23 februarie 2021

  Înainte de a se fi măritat cu aprigul bărbătuș Vijulie, femeia cu barbă Stelian Tănase nu părea a ști să dea în bobi și a citi în zațul cafelei, ca […]

 • A venit și vremea arătării diplomelor

  23 februarie 2021

  În toate campaniile, PNL și USR-PLUS s-au dat mai școliți ca proștii de la PSD. Au lăsat mereu să se înțeleagă că ei sînt legitimați de cunoștințe dobîndite în universități […]