Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ultima noapte de dragoste, întîia noapte prin pîrnăi

Zoom Ultima noapte de dragoste, întîia noapte prin pîrnăi

 ► Căldură mare în Georgia, unde băştinaşii aşteaptă rezultatele alegerilor parlamentare: va cîştiga tabăra prezidenţială a lui Mihail Saakaşvili? Sau poate cea miliardară a lui Bidzina Ivanişvili? În timp ce observatorii europeni mormăie „greu de ghicit“, finii analişti americani din statul Alabama îşi ascut puştile şi se declară gata să intervină dacă georgienii nu-l aleg pe Mitt Romney.

 ► Poliţia din Marsilia a intervenit pentru a preveni orice violenţe între un grup de francezi şi nişte pionieri romi, veniţi în tabără ilegală la mare. Conflictul s-a stins de la sine, pentru că francezii au venit costumaţi într-un paşnic „30 de inşi nervoşi“, în loc să apeleze la variante cu adevărat ameninţătoare pentru romi, de tip „un singur baschetbalist american“ sau „două fetiţe de 8 ani“. Prin urmare, romii au fugit demn, iar localnicii au incendiat tabăra în timp ce strigau „Şi la anu’ cînd veniţi, călduros veţi fi primiţi!“.

 ► Un profesor britanic a fost reţinut în Franţa după o săptămînă de vacanţă petrecută în compania amantei-eleve de 15 ani. În timp ce lumea se întreabă de ce profesorul-pedofil nu s-a ascuns, logic, în Belgia, acesta a declarat unor apropiaţi: „Dar ce-aţi fi vrut, să mă ia lumea în rîs că umblu numai cu băbăciuni?“.

 ► Portugalia a dat o lovitură de moarte pirateriei: a declarat-o legală. Utilizatorii sînt liberi să descarce orice de pe net, atîta vreme cît o fac în scop personal şi 100% necomercial. Acestea fiind spuse, portughezii nu mai pot fi numiţi „piraţi“ la tribunal, ci doar „onorabili corsari“. În definitiv, dacă istoria a fost bună cu sir Francis Drake, de ce n-ar fi la fel şi cu sir Axxo sau lady Veverita_bc?

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint