Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un bărbat din Vaslui le-a atacat cu un cuțit pe cumnatele lui, care nu-l lăsau să-și decapiteze soția

Zoom Un bărbat din Vaslui le-a atacat cu un cuțit pe cumnatele lui, care nu-l lăsau să-și decapiteze soția

Ne aflăm într-un orășel din nordul Moldovei. Să zicem că doi oameni beți se bat pe mijlocul drumului, iar de ei se apropie o mașină. În orice altă parte a planetei, personajele vulnerabile, fragile și aflate în pericol ar fi bețivii. În Câmpulung Moldovenesc, acolo unde legile firii sunt suspendate și unde, atunci când doi se bat, al treilea nu câștigă, ci și-o ia cel mai tare, bețivii au uitat de orice rivalitate, s-au repliat brusc și i-au arătat conducătorului auto cât de fragilă poate fi uneori o caroserie de tablă. Mai întâi au îndoit capota și au spart parbrizul, pentru ca în cele din urmă să treacă la bătaie și să-l pună la punct pe șofer. Cumva, la Câmpulung Moldovenesc, omul a reușit să învingă mașina, dar nu-i ceva nou. Lupta a fost tranșată mai demult, atunci când primii producători locali au reușit să bea mai multă țuică decât puteau scoate cazanele lor din gospodărie.

Un bărbat din Vaslui a fost condamnat la 13 ani de închisoare după ce le-a atacat cu un cuțit pe cumnatele lui, care nu-l lăsau să-și decapiteze soția. Se pare că vasluianul voia să-i taie capul nevestei lui deoarece nu fusese capabilă să-i zămislească un fiu care să moștenească tronul Angliei și ducă mai departe dinastia Tudorilor.

Doi craioveni au fost reținuți după ce au încercat să treacă prin Vama Nădlac cu o tânără pe care o duceau la produs. Acest lucru este, se pare, ilegal, deoarece, după scandalul cărnii de cal, țările occidentale nu mai importă carne de la noi, nici măcar vie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint