Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un joc de copii loviți la cap: Cine nu-i gata, îl iau cu găleata

Zoom Un joc de copii loviți la cap: Cine nu-i gata, îl iau cu găleata

Jurnalul lui Mark Zuckerberg (fondator Facebook)

22 august 2014 – Dragă jurnalule, cea mai grea parte din turnarea găleții cu gheață în cap mi s-a părut ridicareade la calculator și ieșirea afară. Tu știi că înainte de chestia asta nu mă mai ridicasem de la calculator de doi ani? Ca să nu-ți mai zic de ieșirea afară, tu știi că e o chestie mare pe cer care era să mă prăjească? Noroc că m-am întors repede la întuneric. Oricum, nu mai fac asta niciodată, cît am lipsit de la calculator am ratat zece poze cu pisici și micul dejun.

24 august 2014 – Multă lume nu știe asta, dar găleata pe care mi-am vărsat-o în cap era plină cu propriile mele lacrimi pe care le-am adunat conști- incios timp de douăzeci de ani de fiecare dată cînd o fată refuza să facă sex cu mine și începea să rîdă. Ah, pe cine păcălesc? Erau lacrimile din ultima săptămînă doar.

26 august 2014 – Mi-e și jenă de toți oamenii ăștia care și-au turnat gheață în cap doar pentru imagine sau pentru expunere publică. N-au înțeles nimic, nu ăsta e scopul campaniei ăsteia! Adevăratul scop e mult mai nobil: să primești cît mai multe like-uri și share-uri. Share și Like dacă ți-a plăcut!

Jurnalul lui Florin Salam (cantautor)

23 august – Adevărul e că, pentru mine, provocarea ice bucket nu înseamnă nimic. Păi, după câte găleți cu gheață mi-au turnat în cap Cămătarii pe la bairamuri, ice bucket challenge e ca un duș banal. Filantropii care vor să doneze bani pentru cercetare ar trebui să apeleze la provocări mai extreme. De exemplu, să stea cinci ore în aceeași cușcă cu un leu flămând, în timp ce promit, printre lacrimi, că n-or să mai cânte niciodată pentru Clanul Sportivilor.

24 august – Deși mi-am turnat apă rece în cap, o să și donez bani pentru eradicarea sclerozei laterale amiotrofice. Am însă o mare problemă: unde o să-i găsesc eu pe cercetători, ca să le lipesc bancnotele de frunte?

25 august – Acum, că lumea s-a plictisit de provocarea găleții cu gheață și de scleroza laterală amiotrofică, e timpul să ne amintim și de celelalte boli neurologice importante. De exemplu, câți dintre noi am dona bani pentru eradicarea nebuniei lui Salam?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint