Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Un președinte în drum spre nimic

Zoom Un președinte în drum spre nimic

Singurul eveniment politic cu predicat puternic, dincolo de gargara unor discursuri de campanie, îl reprezintă despărțirea USR-PLUS și a taberei Orban din PNL de Iohannis.

Empatic ca o statuie, Iohannis a văzut în Cîțu copilul politic pe care nu l-a avut, căsuța care i-a lipsit. Cîțu însuși, suflet de pudel, l-a mozolit pe domnul Klaus ca nimeni altul, ba chiar a zis că fierătania este modelul său de om politic.

De partea cealaltă, frontul e deschis: Orban a spus fără subiect, dar cu predicat, că „un personaj important“ nu-l vrea președinte la PNL, iar USR-PLUS, acest animal bolând și răbdător, și-a urnit în sfârșit inima de lângă răceala prezidențială. Cioloș nici nu a vrut să se mai întâlnească cu Iohannis. Deși, în sine, ar fi fost mișto să vedem o întâlnire între două absențe.

Nu se despart de Iohannis oportuniștii momentului din #echipacâștigătoare. Aceiași care nu se despart de Cîțu cu toate că e limpede și pentru una ca Raluca Turcan, în acest moment, că Florin Cîțu e scufundacul PNL. Rareș Bogdan, Alina Gorghiu, câțiva baroni, indefinitul de Ionatan Sighiartău, au trecut de acea limită dincolo de care sunt forțați să meargă până la capăt. Ce înseamnă acest capăt? Naiba știe: dispariție, alianță cu PSD, oricum o târâială chinuitoare al cărei puls se va vedea tot mai șters în sondaje.

Cert este că Iohannis – părăsit de USR-PLUS și de tabăra Orban – merge spre nicăieri cu România curată în brațe.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint