Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Ura TV

Zoom Ura TV

Departamentul de știri de la PRO TV pute de ani buni de ură socială. Acum, săptămână de săptămână, scot ceva cu ”asistații” care distrug România, care înșeală statul, care anulează viitorul copiilor noștri. Legea care îi obligă pe beneficiarii de venit minim garantat să accepte munci ziliere și primul loc de muncă oferit a intrat deja în vigoare, iar acum propaganda își trăiește meschina satisfacție.

La Știrile PRO TV vezi, la câteva zile, astfel de titluri:

“Asistații social au descoperit cum să evite munca și să primească în continuare bani: «Sunt în perioade cu nervii»”;

“«Handicapul» descoperit de o tânără mamă din Bistrița, care o împiedică să muncească”;

”Ce s-a întâmplat cu asistaţii social după adoptarea «Legii anti-lene»”.

Premisele au rămas aceleași: oamenii sunt ai dracu’ rău de tot, huzuresc pe 122 de lei pe lună. Ba sunt dispuși să și muncească în folosul comunității pentru acești bani. Bani care, să fim serioși, nu pot fi considerați chiar bani. Adică un venit care să se apropie măcar de cea mai vagă definiție a traiului decent.

Practic, la un calcul ochiometric, îți dai seama imediat că ”asistații” muncesc mai mult decât ar trebui pentru cei 122 de lei. Dar, mă rog, treacă de la ei, măcar atât să facă pentru țară. Bineînțeles că fac mișto de agenții urii de la PRO TV.

Există un tip de dobitoc: dobitocul răzbunător care, în momentul răzbunării atât de dorite, se simte nefericit, trist, își dă seama că, odată cu răzbunarea, ura sa devine, pe mai departe, nejustificată, fiind de-acum un caz închis.

Așa sunt jurnaliștii lu’ pește de la PRO TV: i-au urmărit pe ”asistați”, i-au hărțuit, i-au înconjurat, au rostogolit peste ei bolovanii disprețului social și le-au vărsat în cap flegme de ură clocotită, dar sunt triști pentru că răzbunarea legii, umilința ”asistaților” nu sunt satisfăcătoare. Mda, jalnici roboței și tare nesatisfăcuți.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    De la o mizerie ca PROst TV la ce sa te astepti?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Ultimele articole
romania100