Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

USR și criza perfectă

Zoom USR și criza perfectă

În USR deja nu mai contează cine are dreptate, căci e o dreptate care nu mai folosește nimănui.

USR e cel mai vizibil mediatic atunci când se bat care să arunce pe care din partid. E un mic club al crimelor politice, niște tocilari cu apucături sângeroase.

Din când în când ar trebui să le mai deschidem ușa doar ca să-i numărăm, să vedem câți a mai trecut partidul pe lumea ailaltă a politicii.

Apoi, na, să te aliezi cu Orban, Tomac și resturi regurgitate de UNPR e dincolo de cuvinte.

Și fix așa sunt percepuți cei din USR de electorat: blocați în micime, preocupați de scame, dictatori fără portofoliu, niște agitați.

Și când te gândești că ei erau partea bună, viitorul, cei care aduc schimbarea – acum ți-e jenă că i-ai privit cândva așa pe niște birocrați mărunți, înnebuniți să dețină partid și putere.

Cătălin Drulă spune: „USR, PMP și Forța Dreptei vor oferi o alternativă la hoția PSD și PNL“. Cine își poate închipui că Orban și Tomac pot fi o alternativă la ceva? Pe Drulă nu-l luăm în calcul pentru că a lucrat până acum doar cu cuvinte, punându-și tot talentul în slujba sa: să aibă partidul.

Citeşte mai multe despre:

1 comentariu

  1. #1

    Si don’ Fritz?
    Se omoara afaganii pe strazile Timisoarei, orasul european..

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint