Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Vânătorii de securiști în casa spânzuratului

Zoom Vânătorii de securiști în casa spânzuratului

► Duminică, 20 octombrie, pe seară, pe Antena 3 curgea excelenta emisiune În premieră, coordonată de Carmen Avram. Unul dintre subiecte, excelent, de asemeni, vorbea despre vânătorii de securiști. Cum spuneam, nouă ne-a plăcut. Era vorba despre cei care caută securiști care au omorât oameni în perioada dictaturii comuniste. Totuși, când difuzezi pe Antena 3 un reportaj cu titlul “Vânătorii de securiști”, gândul te duce, întâi și-ntâi, la verișoara lui Dan Voiculescu. Cea care nu doar că l-a vânat pe securist, dar l-a și dovedit în instanță.

► Situația de la Realitatea TV este din ce în ce mai neagră. Trei din ultimii doi acționari majoritari sunt urmăriți penal, se întorc sentințele favorabile date ilegal, dispar banii, nu se plătesc salariile, firma este urmărită penal, pe modelul Antenelor, și, mai nou, urmează să se pună poprire pe conturile lui Păcuraru, Gușă și Schwartzenberg. În condițiile astea, când angajații nu știu dacă nu vor trece luni bune până vor vedea un viitor salariu, cel mai amuzant comentariu a venit de la un insider, pe o pagină de media. În comentariul respectiv, Silviu Mănăstire era rugat de către colegi să susțină și el salariile celor de la Realitatea o lună sau două, din banii pe care-i face cu emisiunea lui. Ne-am uitat atent la emisiune și n-am văzut multă publicitate. Apoi ne-am uitat pe audiențe și n-am văzut că emisiunea ar genera multe GRP-uri. Am întrebat în stânga și-n dreapta și am înțeles că prețul publicității la Realitatea este extrem de mic. Așadar, care sunt banii pe care-i face Mănăstire cu emisiunea lui? Aaa, voi insinuați că ar fi bani din ăia care nu se impozitează, mai puțin albi, mai… Nuuu, nu se poate. Domnul Mănăstire, care-l are idol pe Blejnar, n-ar face în veci așa ceva.

► Foarte interesant scandalul creat de Mihai Bendeac în jurul propriei persoane, numai că e puțin cam mult să definești un bufon îndoielnic folosind cuvinte precum “artist”. Cum este mult să vorbești despre libertate de exprimare în cazul unui om care nu înțelege că cei care se poziționează drept dușmani de moarte ai instituției care-l plătește nu merită ocazia de a părea simpatici în ochii publicului. Ar fi, totuși, abuzuri adevărate în media, nu elucubrațiile unuia căruia îi scădea audiența de la episod la episod, amenințându-i încasările.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint